Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

SIMPLEMENT GRÀCIES

Jornada 6ª. 15.10.06
( U.E.Lloret 0 - Sporting de Campos F.C. 2 )

En lloc d’escriure la crònica del partit que va tenir lloc ahir 15.10.06 en el camp de Sa Comuna, prefereixo encara que sembli una bogeria per la derrota, donar les gràcies.
Gràcies a tots els jugadors per l’impressionant demostració de força, valentia, concentració, joc, punt d’honor, i per deixar molt clar que el qual vulgui guanyar-nos tindrà que córrer i molt.
Gràcies per no baixar mai el cap malgrat les traves que ens posen.
Gràcies per no tornar a caure en la provocació arbitral, com va ocórrer a Són Roca i que ens tornessin a expulsar a algun dels nostres per protestar unes decisions inadmissibles.
Gràcies per fer-nos somiar desitjant que arribi aviat el pròxim rival per a rescabalar-nos.
Gràcies a l’equip tècnic pel seu bon fer tant en la part estratègica, física i síquica.
Gràcies al públic per l’impressionant ambient que va haver-hi en la graderia, amb una entrada de més de 250 persones, sempre al costat del seu equip, jugant a la mateixa hora que el RCD.Mallorca, i entenent a la perfecció el gran esforç que estaven realitzant els nostres.
Gràcies al nostre President ( Antoni Coll ), que al finalitzar el partit es va dirigir al vestuari donant-los a tots l’enhorabona pel treball realitzat, i anunciar-los que aquest dijous i malgrat la derrota també hi hauria sopar.
Gràcies al President de la F.F.I.B., D. Miquel Bestard Cabot que després dels incidents del partit amb Són Roca, va decidir estar al corrent de primera mà del que succeïa amb la U.E.Lloret, i aquest diumenge estava en el camp el President del Comitè d’Àrbitres, D. Bartolomé Riera Morro, que tampoc va entendre perquè se’ns va anul•lar el gol, i va decidir marxar-se del camp quan estàvem en temps de descompte.
Gràcies a la televisió autonòmica d’IB3, que va estar a Sa Comuna per a realitzar un reportatge que s’emetrà avui dilluns 16.10.06 si dóna temps a muntar-ho, o el dilluns que ve dintre del programa de Tomeu Terrasa ( Temps afegit ).
I sobretot vull donar les gràcies al trio arbitral, ja que amb la seva injusta i inadmissible decisió que van prendre a l’anul•lar el gol, (recordem que era l’empat en el marcador i mancant 14 minuts per al final del partit), l’únic que han aconseguit és arravassar-nos algun punt, però el que no assolissin llevar-nos és el bon gust de boca que ens queda, veient als nostres jugadors deixant-se la pell en el camp i lluitant com ja comença a ser habitual contra 14, sabent a la perfecció que quan els àrbitres no ens llevin gens, tornarem a guanyar i a més amb claredat, com succeirà el pròxim partit dintre de Peguera.

Gràcies a tots.

0 comentarios