PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

OCTUBRE MALEÏT PER LA U.E.LLORET

(Jornada n.8 del 29.10.06 / U.E.Lloret 1 - C.D.Soledad 3)

Dels cinc partits que s’han disputat en aquest mes de octubre, només s’ha pogut guanyar un. Es va començar guanyant els quatre primers partits i a partir de la derrota dins Són Roca, tot va canviar encadenant quatre derrotes consecutives.
L’equip necessita guanyar el pròxim partit, i s’ha de guanyar pel penal o pel civil com deia un conegut entrenador del Mallorca, que ara entrena a la Selecció Espanyola.
El partit d’ahir va tenir dues cares bé distintes, amb uns primers 25 minuts per a oblidar, on va faltar concentració, on es va començar molt bé amb una gran assistència de Sabina que Miki va definir a la perfecció com en ell és habitual, i amb tan sol tres minuts disputats.
Però a partir d’aquí l’equip va tenir un excés de relaxació i van arribar errors infantils que ens van costar molt car, ja que en un lliure indirecte dintre de l’àrea ningú va sortir a tapar al que llançava la falta i la va ficar per l’escuadra, igualant el marcador a un gol. Al poc temps en una jugada de mala fortuna ens vam fer un gol en pròpia porta avançant-se el Soledad en el marcador. I per a finalitzar el súmmum de les desdichas en un llançament de corner molt tancat, el nostre porter no assoleix buidar , el baló dóna en el travesser i traspassa la línia de gol, encara que l’àrbitre no ho veu el linier bé situat li marca el centre del camp, donant el gol vàlid encertant en la seva decisió, establint un 1-3 demoledor.
El partit va poder canviar quan Tito en el minut 44 de la primera meitat encara al porter i al chutar el baló dóna en el pal. Era la destinació d’una mala tarda ja que en la represa va haver-hi tres ocasions més sense cap fortuna i per a finalitzar una tarda per a oblidar
quan faltaven deu minuts per a la finalització, el nostre capi Miquel Coll va fallar un penal al llançar una altra vegada el baló al pal, amb el porter ja batut.
No es pot baixar el cap, s’ha d’aixecar la moral i la millor manera de fer-ho és anar el pròxim diumenge al Municipal de Llucmajor a per totes, segur que si sortim concentrats, amb arpa, amb coratge, i lluitant al cent per cent ens durem els tres punts, ja que disposem d’una gran plantilla per a guanyar dins qualsevol camp.
A més el pròxim partit ja es juga al novembre i la maledicció d’octubre ja ha finalitzat, així que ànim i a per ells.