Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

UN PARTIT QUE NO PASSARÀ A LA HISTÒRIA

(Jornada 11 del 19.11.06 / C.D.Santa María 1 – U.E.Lloret 1)

Ens enfrontàvem a un dels equips amb pitjors nombres del campionat, amb tan sol 7 gols a favor i 27 en contra i amb un partit guanyat en les 10 jornades disputades. Semblava que era una víctima idònia per a guanyar-los sense massa problemes, però per desgràcia no va anar així.
El partit en els seus primers vint minuts va ser totalment dels locals que van sortir en tromba a causa de la seva precària situació en la taula, i suposo que també per que estrenaven entrenador. Els nostres es van veure sorpresos davant aquesta demostració de força i velocitat, guanyant-nos l’esquena de la defensa amb relativa facilitat. Els locals en aquests primers compassos del partit van disposar de dues ocasions claríssimes per a avançar-se en el marcador, però una vegada el pal i una altra una bona intervenció del nostre guardameta Guillem van desbaratar les ocasions.
Estava clar que el frenètic ritme que imprimien en les seves accions era impossible desenvolupar-ho durant els noranta minuts, i així va ser.
Els nostres en la primera ocasió que vam tenir ens vam posar per davant en el marcador, després d’un llançament de falta el rebutgi cau als peus de Toni Coll, i aquest amb un tret fort i col•locat assoleix batre al porter del Santa María, establint un esperanzador 0-1 en el marcador.
A partir d’aquí es va acabar el domini local i ja no van tornar a inquietar en tot el partit, excepte en el dubtós penal assenyalat a Amador per tocar el baló amb la mà, amb el qual els locals assolien empatar a un, establint un resultat que ja resultaria inamovible.
Al reprendre’s el segon temps més del mateix, els locals ja no van tornar a apropar-se per la nostra àrea, i els nostres dominant la situació en defensa i en el centre del camp però amb la pólvora mullada a l’apropar-se a la porteria rival.
Va haver-hi un parell d’ocasions molt clares de Carles Ramis que estant sol davant la porteria va llançar el baló per sobre del travesser, i una altra en la qual va col•locar el baló molt ajustat al pal, però el porter local va realitzar un parada espectacular, impedint avançar-nos en el marcador.
Després gairebé en la conclusió Miquel Tugores (Sabina) realitza una gran jugada internant-se en l’àrea, però és derrocat encara que l’àrbitre no va assenyalar el punt fatídic.
Així doncs repartiment de punts en el Municipal de Santa María i a esperar el pròxim diumenge la visita del CD.Collerense. Un equip al que si volem guanyar-li caldrà jugar al cent per cent i aprofitar qualsevol ocasió que se’ns presenti.
Ja sé que per als seguidors que van estar veient el partit us estrañará que no parli del trio arbitral, però sincerament és un tema que ja em comença a avorrir i aquesta vegada i sense que serveixi de precedent no vaig a realitzar cap comentari d’aquesta gent, encara que per desgràcia hi hauria per a escriure un llibre.
Ens veiem el diumenge que ve i amb les piles bé carregades, que falta ens farà.

Image Hosted by ImageShack.us


0 comentarios