PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

IMPORTANT VICTÒRIA EN EL COMUNALE

( Jornada 12 del 26.11.06 / U.E.Lloret 2 - C.D.Collerense 0 )

Es presentava en el nostre camp un dels equips de la part alta de la taula, i no ho feia en el nostre millor moment ja que a causa de les importants lesions i sancions, sabíem que no anava a ser tasca fàcil obtenir un bon resultat.
El partit en els seus inicis no va començar molt bé ja que en els seus primers quinze minuts, el C.D.Collerense va disposar de dues ocasions en sengles fallades de la nostra defensa. Semblava que els nostres no havien sortit concentrats i els va costar molt entrar en la dinàmica de la trobada. De la primera meitat només cap destacar una ocasió d’Alex i una altra de Toni Coll, però en línies generals va ser un primer temps molt avorrit i amb molt poc joc pels dos equips.
Però l’inici de la segona meitat va ser demoledor, el nostre Mister Toni Florit va decidir donar entrada a Matador Miki en substitució d’Amador i a Miquel Àngel per Lito. En el minut 46 i el primer baló que rep Miki dispara molt ajustat al pal, va anar el primer i únic avís, ja que en la següent jugada (min.47) Miki rep el baló en la frontal de l’àrea li trenca la cintura al seu marcador i d’amb un tret fort i ras, estableix el 1-0 en el marcador fent aixecar al públic dels seus seients.
Més tarda en el minut 50, el nostre migcampista Alex va haver de ser substituït per Tomeu Oliver, retirant-se del camp amb molèsties en la seva cama dreta.
El C.D.Collerense amb el marcador en contra va avançar molt les seves línies i va treure un altre davanter, sotmetent als nostres a una contínua pressió encara que sense cap resultat positiu, ja que entre la línia medular i la defensa van desbaratar qualsevol intent d’aproximació a la nostra àrea. Miquel Àngel en el lateral dret va complir a la perfecció, realitzant un gran partit i desbaratant l’única ocasió de gol que van disposar els visitants. El nostre lateral esquerre Biel Alomar va estar perfecte en totes les seves accions, sent a l’amo i senyor de la seva banda, amargant la tarda a qualsevol que intentés entrar per la seva banda. Miquel Coll i Toro es van entendre a la perfecció en el centre de la defensa. Els dos pivots Carles i Sabina es van multiplicar en la seva labor, exercint un treball de desgast digne d’esment, sortint amb el baló a la menor oportunitat, i pressionant fins a la sacietat al rival. Carles va haver de ser substituït per Xisco en el minut 84 amb un fort dolor en el turmell, i va haver de ser atès en l’Hospital al finalitzar el partit, desconeixent-se a l’escriure aquesta crònica l’abast de la seva lesió. La línia de tres formada per Amador, Gerard i Alex, que va ser substituït per Tomeu Oliver en el minut 50, van malbaratar lliurament i un treball esplèndid en la medular, i al ser substituït Amador per Miki, Toni Coll va deixar la seva posició de davanter centre al nostre pichichi, quedant com mitja punta, exercint una primera línia de pressió agobiant.
El C.D.Collerense del que em va sorprendre gratament la seva joventut, haig de destacar que va barallar els 95 minuts que va durar el partit demostrant que estan dalt per alguna cosa, i tinc que felicitar-los perquè mai van donar el partit per perdut, deixant-se la pell en el camp.
Tant va ser l’obstinació que van posar per empatar el partit que en una contra nostra molt bé executada, Tomeu Oliver dóna una gran centre a Matador Miki, el qual encara al porter rival, el dribla i bat amb un gran gol, establint en el definitiu 2-0 amb el qual finalitzaria el partit, ( i això que duia quinze dies sense entrenar per una lesió muscular ).
El pròxim diumenge ens desplacem al camp del Rotlet-Molinar, un equip que és el colista de la categoria juntament amb Sa Coma, però cal anar a jugar com si anéssim al camp del líder, ja que els partits no es guanyen mirant la classificació sinó suant la samarreta, i a bon segur que els nostres així ho faran.