PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

VICTÒRIA ESPECTACULAR I FINS A L'ANY QUE VE

( Jornada 15 del 17.12.06 / C.E.Artà 0 – U.E.Lloret 4 )

Ens presentàvem en el Municipal d’Artà amb un equip plagat de baixes i després de dues derrotes consecutives. Les sensacions no eren molt bones per a aquest important partit i més tenint en compte que jugàvem dins un camp on mai se’ns havia donat bé en aquests últims anys.
Però de vegades les estadístiques estan per a trencar-les com va succeir en aquest partit. El nostre Mister Toni Florit va presentar una alineación inèdita amb un 4-1-4-1 bé definit col•locant a Amador com home més avançat i un sol pivot d’enllaç entre la línia defensiva i la zona de creació ocupat per un sempre contundent Xisco Mulet.També va canviar de banda a Toni Coll, fent-li jugar per banda esquerra i la veritat és que li va donar un gran resultat.
Rondava el minut 35 quan en un llançament de falta molt prop del corner, llança molt bé Pere Joan i Toni Coll amb un gran tir ras assoleix batre al porter establint el 0-1 en el marcador.
Més tarda en el minut 43 i en una jugada espectacular d’Amador (Hassa) aconsegueix guanyar-li l’esquena al seu marcador, entra fins a la línia de fons i gairebé sense angle marca un gol de molt bella factura, marxant-nos al descans amb un merescut 0-2.
En la represa del partit la tònica del mateix no va variar i dominàvem sense massa contratemps, encara que cap destacar dos magnificas intervencions del nostre porter Guillem en sengles un contra un que va saber resoldre a la perfecció i també una mà magistral amb un potent tret des de fora de l’àrea. Aquestes tres oportunitats van ser les úniques arribades d’un inoperant Artà que no va saber en cap moment com jugar contra un equip tácticamente molt bé plantat en el camp.
El domini de la U.E.Lloret es va fer més intens a partir del minut 69 quan Xisco Mulet realitza una gran assistència a Alex per banda esquerra, aquest assoleix anar-se del seu marcador i en la sortida del porter li fica el baló pel pal curt marcant el seu primer gol amb la samarreta Lloritana i pujant al marcador el 0-3.
A partir del tercer gol i amb tan sol vint minuts per disputar ens dediquem a tocar el baló amb la tranquil•litat que ens donava el resultat i sortint en continus i perillosos contra-atacs i així va ser com en el minut 73, Toni Coll roba el baló en el centre del camp realitzant una gran jugada es marxa per velocitat per la part dreta del nostre atac, i a l’arribar gairebé a la línia de fons realitza el passi de la mort que recull perfectament un atent Gerard i assoleix marcar el 0-4 amb el que va finalitzar el partit.
Des d’aquesta pàgina volem felicitar al cos tècnic i als jugadors pel gran partit disputat, agrair als afeccionats que es van desplaçar fins a Artá el seu suport incondicional, desitjant-los a tots un Bon Nadal i un Feliç Any Nou.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us