Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

MOLT POC PREMI PER A UN PARTIT GAIREBÉ PERFECTE

( Jornada 19 del 28.01.07 / CD.Binissalem 1 – U.E.Lloret 1 )

Costa molt assimilar que en el minut 91 i després d’haver presenciat un desplegui tàctic i físic dels nostres, t’empatin un partit en el qual mai hauríem d’haver cedit els dos punts, encara que per desgràcia així va ser.
El partit al meu entendre va ser dels més complets que he pogut veure, ja que contra un gran conjunt com és el CD.Binissalem, que va jugar a un altíssim nivell donant la cara en tot moment, els nostres van estar fregant la perfecció en totes les seves línies.
El Mister Toni Florit va sortir al camp amb un plantejament tàctic perfecte, i els jugadors van plasmar en el camp les ordres rebudes amb una disciplina i rigor digne d’esment.
El partit es va jugar a un ritme endiablad per les dues parts, sercant sempre la vertical i sense especular en el centre del camp, encara que les defenses van guanyar la partida als atacants ja que va haver-hi molt poques ocasions de perill.
En el min.20 els locals disposen de la seva única ocasió en un barullo dintre de la nostra àrea, i els nostres van disposar d’una altra en el min.48 en la qual Sabina llança el baló fregant el travesser.
Però en el min.50 va arribar el més espectacular de la tarda, ja que en un baló que recull Pere Joan en el nostre camp al veure el porter avançat llança un potent tret de més de 50 metres que s’introdueix en la porteria rival, fent aixecar dels seus seients al nombrós públic que va acompanyar al seu equip, establint el 0-1 en el marcador i el seu primer gol amb la samarreta azulona.
El partit estava més que controlat i encara que els locals intentaven la igualada, es trobaven amb un autèntic mur, i no podien descurar le seva retaguardia ja que el nostre centre del camp aprofitava qualsevol ocasió per a sortir al contraatac.
Rondava el min.70 quan en una batussa ens van expulsar a Plomer i al seu lateral dret, i el partit va seguir amb els mateixos mimbres.
Més tarda en el minut 88, en una jugada molt ximple de Gerard que desplaça el baló per a perdre temps, l’àrbitre li ensenya la segona targeta groga i és expulsat.
Haig de dir que tant l’àrbitre com els seus assistents en les bandes van realitzar un dels millors arbitratges que he vist aquesta temporada, i des d’aquesta pàgina els donem le nostra més sincera enhorabona.
Quan el partit semblava que anava a acabar va succeir una cosa difícil de digerir; era el minut 91 i en un baló que arribava mansament a les mans del nostre porter Guillem, aquest per a perdre una mica de temps apura recollir-ho amb les mans davant d’un davanter rival, el qual l’hi lleva i Guillem al veure que el baló l’hi duia l’oponente ho derroca. L’àrbitre consultant amb el seu assistent assenyala el punt fatídic i li mostra la vermella al nostre porter, encertant plenament en la seva decisió.
En el min. 93 es llança el penal i puja al marcador el definitiu 1-1 amb el qual va finalitzar el partit.
Si el d’ahir ens serveix d’experiència benvingut sigui, i encara que va haver-hi alguns errors per corregir jo no vull finalitzar aquesta crònica sense donar l’enhorabona als nostres jugadors i al cos tècnic ja que amb partits com el d’ahir un se sent orgullós de pertànyer a aquest club, només demanar-los que surtin el diumenge que ve amb la mateixa mentalitat que ahir, i així us asseguro que ja tenim mig partit guanyat.


0 comentarios