PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

VICTÒRIA A “SA COMUNA” I NOU ESTATUS A LA CLASSIFICACIÓ

Jornada 28 del 01.04.07
U.E.Lloret 2 - C.E.Llucmajor 1

La U.E.Lloret poc a poc i d’una forma molt regular s’ha situat en els llocs privilegiats de la classificació, sincerament dóna gust veure que en la jornada 28 ens hem situat quarts i a tan sol dos punts del tercer (Arenal) i a quatre del segon (Soledad).
La classificació a excepció del líder Llosetense es troba en un mocador ja que del segon al vuitè classificat només hi ha una diferència de vuit punts, i el que està clar és que qualsevol ensopegada et fa retrocedir, com els a succeït en aquesta jornada a l’Arenal, Sp.Sant Marçal, Binissalem, Collerense i Sp.de Campos.
Ara quan només resten onze jornades per a la conclusió de la competició és quan els equips que estan bé, sicológicament, físicament, i tácticament escalaran les posicions necessàries per a poder veure el seu somni complert al finalitzar la temporada.
I el que jo veig en els nostres és que la moral la tenen pels núvols, i si les lesions i sancions ens respecten podem aspirar a estar molt dalt. M’ha bastat amb veure el partit d’avui, en el qual sense tenir tots els efectius en condicions, amb nombroses baixes i dels cinc suplents, hi havia dos de tocats i un altre que només entrena quatre vegades al mes per motius laborals. Així i tot no he vist perillar el partit en cap moment ja que sense realitzar un dels nostres millors partits, hem estat molt superiors a un Llucmajor que només ens ha inquietat en un parell de jugades a pilota parada, i del que m’esperava alguna cosa més.
El partit en els seus primers vint-i-cinc minuts si s’hagués desenvolupat per les pautes normals havia d’haver quedat sentenciat, ja que les ocasions eren gairebé contínues amb un Alex molt inspirat i un Amador que va acabar amb les piles dels dos centrals.
Fruit d’aquest treball bé assistit pels migcampistes, va arribar als sis minuts de l’inici, en una gran assistència d’Amador Panzer Urzaiz cap a Alex, i aquest a l’entrar en l’àrea rival és derrocat pel porter. L’àrbitre assenyala el punt de penal i li mostra la groga.
La pena màxima és llançada per Miquel Coll que marca, però el trencilla del partit fa repetir el llançament per invasió en l’àrea d’un jugador. Al tornar a llançar el porter endevina la trajectòria i buida el baló.
Durant tota la primera meitat els nostres tenien embotellats als visitants, però la mala fortuna d’Alex en una ocasió, una altra d’Amador i dues més d’un sempre esplèndid Sabina, va ser la culpable de que no ens anéssim al descans amb el partit ja sentenciat.
En la represa les coses seguien igual, fins que en el minut 56 el Mister decideix donar entrada a Miki, per un Alex que havia treballat molt i estava pagant el desgast físic realitzat.
Al nostre davanter centre li va bastar amb tocar dues vegades el baló per a demostrar l’autèntic luxe que és poder contar amb ell, ja que només als sis minuts d’entrar en el terreny de joc ( min.62 ) li trenca materialment la cintura al seu marcador i de fort tret li doblega les mans al porter establint el 1-0 en el marcador, amb un gol d’autentic crack.
Més tard en el min.71 en una jugada fortuita el nostre porter es menja el baló i assoleixen empatar-nos a un el partit.
Però l’alegria visitant va ser molt curta ja que dos minuts més tarda (min.73), quan Pere Joan anava a rematar un baló aeri, el central del Llucmajor marca de cap en pròpia porta, fent justícia amb el 2-1 definitiu.
Ara no juguem fins a dintre de quinze dies, la qual cosa ens servirà per a poder recuperar als lesionats per a un importantísim partit amb el líder Llosetense, i adverteixo que amb tot l’equip anem a donar molta guerra.

L’única nota negativa del partit ha estat la lesió del nostre capità Pere Beltran. Al tancament d’aquesta crònica no coneixem l’abast de la lesió pel que esperem sigui el més lleu possible.