Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

LLIÇÓ MAGISTRAL DE COM NO HA DE JUGAR UN EQUIP QUE VOL ASCENDIR.

( Jornada 30 del 22.04.07 / U.E.Lloret 1 – C.D.Sta.María 2 )

Només havien transcorregut deu minuts de joc i ja es veia a la perfecció que el partit se n’anava a perdre, i és que quan veus sobre el camp gent que en lloc de córrer, caminen, que no recuperen la posició, que no hi ha intensitat, i que les cames pesen massa, el resultat només pot a ser la derrota, i així va ser.
El partit d’ahir es pot resumir perfectament en una formula matemàtica com aquesta: (absentisme en els entrenaments + poca intensitat d’alguns que assisteixen a ells + macro-festa la nit anterior; elevat al quadrat) = a derrota.
Hi ha alguns que es creuen que perquè estem dalt en la classificació ja està el treball fet, i la lliga us record que no ha acabat, és més, és ara quan realment cal entrenar amb més força, ja que de res haurà servit arribar fins aquí.
El que no és normal en un equip que està en la part alta, és que en un entrenament es presentin deu o dotze jugadors, i alguns dels quals en lloc de córrer caminen, i és el mateix que si no fossin. Què passaria si estiguéssim en la part baixa?
El partit d’ahir no es va perdre al xiular l’àrbitre el final del mateix, sinó la nit anterior quan ha algun “cerebrito” se li va ocórrer muntar una macro-festa en dissabte. Per Què no es munta en divendres?, o Per què no es va fer dissabte que ve, ja que diumenge no jugam?
Ningú us demana que no aneu de marxa, ja que esteu en l’edat, però hi ha altres maneres de fer-ho, i altres dies. Encara que si voleu patir i perdre com ahir esteu en el camí correcte.
No vull ni imaginar-me que hagués passat si en lloc de tenir davant al Sta.María, ens haguéssim trobat un equip com el Llosetense o el Arenal, ja que sense ànim de menysprear al rival d’ahir crec que en condicions normals som molt superiors a ells, encara que quan les condicions físiques baixen de manera alarmant, qualsevol et pot guanyar. És molt trist que un equip que tan sol ha creat una ocasió de gol ens hagi guanyat per 1-2.
Comença a ser hora que els jugadors pensin en els errors comesos, i en com resoldre’ls si és que volen obtenir alguna cosa més en aquesta lliga, encara que jo la solució la tinc molt clara, i no és una altra que treball i més treball, ja que sense esforç no s’arriba enlloc.
Crec que no us podeu queixar del treball que realitza la directiva i els col•laboradors, ells posen treball i ganes per organitzar esdeveniments i aconseguir el finançament necessari per poder mantenir a l’equip, el nostre President a mogut cel i terra perquè la temporada que ve hagi gespa artificial, i si aquesta és la vostra manera d’agrair les coses, penso que no és la correcta.
Pot ser que sembli una crítica dura per a alguns, però us puc assegurar que si en lloc d’escriure-la aquest matí ho hagués fet en acabar el partit, ho hagués estat molt més, encara que suposo que ha alguns els dóna el mateix.
També vull que quedi clar que si aquesta setmana no hi ha fotos ni entrevista no és per raons tècniques, és perquè no m'ha donat la gana fer-ho, encara que suposo que ha alguns els dóna el mateix.
Ara només ens queda esperar a dissabte que ve per veure quin equip ens n'anem a trobar, encara que suposo que ha alguns els dóna el mateix

0 comentarios