Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

AQUEST EQUIP FA OLOR A PRIMERA


( Jornada 34 del 20.05.07 / U.E.Lloret 5 - C.E.Artà 1 )

Era el nostre primer partit com local lluny del “Comunale”, i la veritat és que no es va poder donar millor ja que fins i tot amb
moltíssimes baixes a la plantilla, es va guanyar amb autoritat. L’equip es va presentar amb una defensa inedita ja que mai havien jugat junts els quatre, sent la parella de centrals Carles i Plomer, i els laterals Joan Pau i Alex, resolent a la perfecció qualsevol intent d’aproximació a la nostra porteria defensada per Guillem. La línia de mitjans va estar formada per Xisco, Sabina, Pere Joan, Bernabé i Toni Coll, i en punta un Miki esplèndid que va tornar a anotar un Hat-Trick, i “només” porta 37 gols aquesta temporada, (sense comentaris).

Va haver dues parts ben diferenciades ja que a la primera els nostres van sortir una mica paralitzats i mancats d’idees, sense oferir-nos la verticalitat d’altres ocasions, l’alegria i frescor d’altres partits, o la movibilidad per banda a la qual ens tenen acostumats. Però la segona meitat i amb el vent a favor va ser totalment diferent esborrant del mapa a l’adversari, la pilota va començar a moure’s amb molta més rapidesa i les assistències eren contínues, desarborant en cada ocasió la defensa visitant.

Van ser cinc gols, però van poder ser més ja que va haver unes quantes ocasions molt clares, a més d’un penal fallat per un Xisco Mulet que malgrat no estar fisicamente al cent per cent, ens va donar un autentic recital d’assistències, recuperant infinitat de pilotes, sent un autèntic baluard en l’eix de l’equip.

Vull destacar també a la nostra afició que no atura d’animar a l’equip, demostrant que tant és on juguin els nostres, o quin partit donen per la tele, ja que allà estan ells per aportar el seu granet de sorra en aquesta gran família.

Ara i degut a les derrotes del Sp.Campos i el Sant Marçal, hem donat un pas de gegant cap a l’anhelat ascens, però no podem baixar els braços ni confiar-nos, ja que tot el que hem guanyat en aquestes 34 jornades es pot perdre en les últimes 4 restants. Diumenge visitem el camp del cuer Sa Coma, i si algú pensa que el partit ho anem a guanyar sense baixar-nos del cotxe, va molt malament. Tenim moltes experiències dolentes amb equips de la part baixa, pel que espero que ens hagi servit de lliçó, i el diumenge juguem corrent, suant la samarreta, concentrats i fent el que sabem, que és com es guanyen els partits. I no em tinc cap dubte que així serà.

Força U.E.Lloret

Alineació: Guillem (min.85 Carlos), Joan Pau, Alex, Carles, Plomer, Xisco, Bernabé, Pere Joan (min.62 Amador), Miki (min.87 Martí), Sabina (min 66. Lito), Toni Coll (min58.Gerard).

Suplents: Lito, Carlos, Gerard, Amador, Martí.

Gols: ( 1-0 min.20 Miki ), (1-1 min 32 C.E.Artà), ( 2-1 min.34 Miki ), ( 3-1 min.60 Pere Joan ;p ), ( 4-1 min.67 Carles ), ( 5-1 min.85 Miki )


0 comentarios