Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL MILLOR SENS DUBTE, ELS TRES PUNTS

Jornada 35 del 27.05.07 / C.D.Sa Coma 1 – U.E.Lloret 2

Com ens ha ocorregut al llarg d’aquesta temporada, lo nostre no és jugar contra equips de la part baixa ja que el nostre nivell de joc baixa a nivells alarmants. Jo ja no se si és falta de concentració, falta de motivació, o que sortir al camp creient que pel simple fet d’anar per damunt en la classificació ja tenim guanyat el partit. L’únic que em reconforta és que ens hem portat els tres punts a casa i que els tres pròxims partits, seran tres finals en les quals crec que no farà falta motivar als jugadors ja que sabem que si no els juguem al cent per cent, no aconseguirem derrotar-los.

El partit d’ahir va ser tremendament avorrit per als que vam estar a Sa Coma, amb un joc sense idees, sense intensitat, sense pressió, i en moltes fases del partit sense cap col·locació. El centre del camp no va ser el de les grans ocasions on normalment asfixiem al rival amb la pressió, i sortim en ràpids contra-atacs sinó tot al contrari, sent dominats pels locals en molts moments, arribant fins i tot a demanar l’hora en els últims moments del partit.

Nosaltres vam disposar d’almenys cinc ocasions clares de gol, però els davanters també es van contagiar del joc dolent de l’equip i no van tenir la seva tarda, fins i tot el nostre bon porter Carlos que al fi va poder jugar un partit complet, va tenir un error monumental al creure que l’àrbitre havia assenyalat servei de porteria i a l’anar a col·locar la pilota en el vèrtex de l’àrea petita per a treure, un contrari molt atent li roba la cartera i marca un gol absurd, però vàlid i que va posar molt nerviosos als nostres ja que significava l’1-2, encara que també és cert que a part d’aquest error va estar molt segur a la porteria, realitzant una bona labor.

Crec que lo millor que podem fer ara és oblidar-nos d’aquest partit, i pensar en el pròxim rival (Sp.Sant Marçal), un equip que no ens posarà les coses gens fàcils i al que li haurem de jugar molt concentrats, sense deixar-li espais ni deixar-lo pensar ja que si no ho fem ho passarem molt malament.

Aquí tindrem el suport de la nostra gran afició i segur que omplirem les grades del Municipal de Sineu, en un partit que pot marcar el futur del nostre equip en una temporada que està sent formidable, i a la qual només li falta la guinda final aconseguint algo pel que estem lluitant tota la temporada, realitzant una de les millors campanyes de la història.

Portem cinc victòries consecutives i estem realitzant un final de temporada espectacular, ara només ens falten tres, així que ara que ho tenim tan a prop no podem deixar-lo escapar.

Força U.E.Lloret

Alineació: Carlos, Gerard, Biel, Miquel Coll, Plomer, Xisco (Carles min.72), Bernabé (Socio min.78), Pere Joan, Miki, Tito (Lito min.90), Alex (Amador min.63).

Gols: (0-1) Pere Joan - min.27, (0-2) Miki – min.46, (1-2) Sa Coma – min.66.

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog

0 comentarios