PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

AMB LA MEL EN ELS MORROS

(Jornada 38 del 17.06.07 / U.E.Lloret 1 – C.D.Binissalem 1)

Quan l’àrbitre va indicar el final del partit se’m va quedar com a gairebé tots un gust dolent de boca, i vaig intentar per tots els mitjans que els nostres se n’anessin del camp amb el cap ben alt, encara que amb alguns no ho aconseguís, inclòs jo mateix. Però a mesura que anaven passant els minuts vaig començar a reflexionar de com havia estat d’impressionant el plantar cara davant d’un equip amb un potencial econòmic molt superior al nostre, i fins i tot amb alguns jugadors del primer equip de tercera divisió, cosa que encara que pot ser que sigui legal crec que no és ètic, però aquest és un altre tema que de moment prefereixo aparcar.

Els nostres van sortir al camp amb la lliçó ben apresa, amb un plantejament tàctic que no deixava fissures, amb una pressió que asfixiava al rival, sense deixar pensar als seus homes més creatius, i mossegant l’herba a totes les seves accions.

Va haver molt poques ocasions de gol, encara que no per això el partit va ser menys vistós, ja que per a mi i per a molts dels presents va ser dels més vibrants i macos que he vist aquesta temporada. Els dos equips es respectaven molt i no anaven a l’atac de forma alocada, encara que es van veure jugades d’un mèrit enorme.

En acabar els primers quaranta-cinc minuts ens en vam anar als vestidors amb empat a zero al marcador, però sabent que havíem aguantat a un gran equip, i que si ens volien guanyar haurien de lluitar i córrer molt per a assolir-ho.

En la represa les coses van començar pràcticament igual que a la primera meitat, però a mesura que passaven els minuts i sabent que l’empat no ens valia de res, el mister decideix anar a l’atac i realitzar alguns ajustos tàctics els quals donen el seu fruit en el minut 63 de partit, quan li arriba la pilota dins de l ’àrea a Pere Joan i al rematar l’esfèric dóna al travesser però el rebot ens afavoreix i Pere J. empeny la pilota al fons de la xarxa, provocant el deliri de la nostra nombrosa afició que veu com ens avancem al marcador.

A partir d’aquest moment els visitants decideixen avançar les seves línies i deixen més espais en la nostra zona de tres quarts, provocant algunes accions de perill que no s’arriben a materialitzar, encara que si bé és cert que no van ser excessivament clares de gol. Ells encara que ho intenten veuen que no poden i comencen a arribar les presses i els nervis, però els nostres controlaven el partit sense sobresalts i sense massa perill per a la nostra porteria.

Però com ja ens va passar en el partit d’anada i quan el cronòmetre marcava el minut 85, i en l’únic error de la nostra defensa, un atacant aconsegueix trencar la nostra línia pel centre i a l’encarar al nostre porter ho bat en la seva sortida, establint el que ja seria definitiu 1-1 al marcador. Amb només cinc minuts i encara que ja sense forces però amb molt cor, s’intenta però al final no va poder ser.

Aquest últim partit no té, ni ha de ser cap taca a una temporada que ha estat de somni, i a la qual em falten adjectius per poder qualificar-la, en la que la gran família de la U.E.Lloret ha estat més unida que mai, on l’afició, els jugadors, el cos tècnic i la directiva han format una pinya, que jo des d’aquesta pàgina pregaria estigués unida per molts anys, ja que de seguir així segur que algun dia en lloc de quedar amb la mel en els morros, ens menjarem el pot sencer.

Gràcies a tots per aquesta enorme temporada i fins aviat.