PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

DERROTATS PELS NOSTRES ERRORS

(Jornada 9 del 28.10.07 / C.D.Son Roca 4 - U.E.Lloret 3)

Vos puc assegurar que no és gens fàcil escriure aquesta crònica després de veure el partit d’aquest matí, ja que si ja és complicat narrar una derrota mes ho és descriure un desastre. Tots els que vam estar en el Municipal de Són Ximelis al sortir del camp ens preguntàvem el mateix. Com és possible perdre un partit que en el descans guanyàvem per 0-3 i que fins i tot haguéssim pogut guanyar per uns quants més?. I després de moltes hores encara no trobo la resposta, ja que és difícil d’entendre com es pot perdre un partit que sense jugar de manera esplendida malgrat el resultat, teníem totalment controlat.

El partit en la seva primera meitat sense ser espectacular, va ser molt pràctic ja que es jugava amb velocitat, amb tensió, amb col·locació, i amb criteri. Prova d’això es que tranquil·lament podien haver conclòs els primers quaranta-cinc minuts amb un marcador molt més engruixat, ja que a part dels tres gols d’un immillorable Miki, es podrien haver materialitzat uns quants més, i per part dels locals només tinc comptabilitzada una ocasió de gol.

Però els inicis del segon temps van ser premonitoris, els locals arribaven amb molta més insistència que en la primera meitat, ja que els nostres van donar totes les facilitats a un Son Roca que no va donar el partit per finalitzat i nosaltres si. La intensitat del primer temps va quedar completament diluïda i vam començar a caure en errors del passat, quan en teoria hauríem de tenir la lliçó bé apresa i tenir molt clar que el partit no finalitza fins que l’àrbitre pita el final dels noranta minuts. Els locals van marcar ràpid i encara que semblava impossible la remuntada, i més encara després de l’expulsió d’un jugador local, van veure que els nostres els donaven la iniciativa del partit i no van desaprofitar el regal.

Poc després de la seva expulsió i en lloc d’aprofitar la superioritat numèrica, Bernabé que havia sortit en la segona meitat, és expulsat també després de realitzar un desplaçament de baló per a perdre temps. Els locals es creixen amb la igualtat d’efectius i nosaltres no aconseguim enllaçar cap jugada de perill, i encara que més tard tornen a expulsar a un jugador del Son Roca, ells a l’imposar mes intensitat assoleixen donar la volta al marcador i estableixen un definitiu 4-3, que semblava impensable al concloure la primera meitat.

Crec que és el moment de reflexionar i que els jugadors que considerin que no han donat el màxim rendiment entonin el “mea culpa”, i pensin que hagués passat si en lloc de donar el partit per guanyat en el minut quaranta-cinc, haguessin jugat igual els noranta minuts. La resposta és molt senzilla; ara tendríem tres punts més en el nostre casiller i aniríem quarts en la classificació, en lloc de tenir tres punts menys i estar situats en la novena posició. També crec que l’esforç d’aquests tres quarts d’hora valia la pena per a poder encarar el partit del pròxim diumenge amb el líder (Binissalem).

Ara només cap esperar que en la pròxima jornada juguem amb la mateixa intensitat els noranta minuts, ja que si no és així la derrota està cantada.