PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

IMPORTANT VICTÒRIA A CA'N CAIMARI

(Jornada 11 del 11.11.07 / U.D.Collerense 0 - U.E.Lloret 3)

No arribàvem en un bon moment a Ca’n Caimari, ja que el Collerense encara no coneixia la derrota com local estant francament forts en el seu feu. Veníem de cosechar dues derrotes no de molt grat record i l’afició no sabia quin equip s’anava a trobar. Però molt aviat els assistents ens vam adonar que si ens volien guanyar no ho tindrien gens fàcil. El partit es va posar aviat de cara, ja que en el min.8, un Mario molt treballador i vibrant realitza una assistència perfecta al sempre perillós Miki, que no desaprofita l’ocasió i a l’encarar al porter, assoleix un primer gol realment preciós en la seva confecció i execució.

Els nostres amb l’avantatge en el marcador no retrocedeixen les línies, i continuen realitzant un joc ràpid i vertical, amb molt bona pressió al perdre el baló, amb la intensitat que enyoràvem en alguns partits anteriors, i amb les idees molt clares al disposar de la possessió de l’esfèric, encara que sense clares ocasions de gol, excepte un llançament de falta de Mario que s’estavella en el travesser (min.22). Però també és cert que amb el treball que s’estava realitzant tant en la mitjana com en una defensa molt bé organitzada i contundent, els locals no ens van inquietar en cap moment.

Rondava el minut 27, quan Xisco Mulet rep una agressió que l’àrbitre no veu, i a punt va estar de costar-nos l’expulsió, ja que a causa del cabreig i a la impunitat del fet, el nostre centre-campista intenta també agredir al contrari, però no arriba a produir-se gràcies a que els seus companys ho detenen. Sense donar més temps per a noves baralles Xisco és substituït per Jaume Calafat amb molt bon criteri, ja que de segur no hagués acabat el partit. Uns minuts més tard també rep una agressió Mario, però aquesta vegada l’infractor no passa desapercebut i és expulsat amb vermella directa, quan rondava el minut quaranta. En la represa el cos tècnic amb bon ull ja que Mario havia vist una groga, decideixen substituir-lo per Amador, ja que els ànims estaven una mica alterats.

Els inicis de la segona meitat van ser calcats a la primera ja que amb sol sis minuts jugats (min.51), es realitza un servei de banda prop del corner, el baló ho rep Miki que s’interna fins a la línia de fons i el seu centre és rematat per Juanjo, marcant el 0-2, i el seu primer gol amb la samarreta de la U.E.Lloret, rebent un just premi a la gran labor que està realitzant. Més tard quan el lluminós marcava el minut 68, Miki amb velocitat guanya l’esquena a la defensa, i a l’encarar la porteria en un gest de compañerisme i d’humilitat cedeix el baló a un Juanjo lliure de marcatge, perquè a plaer estableixi el 0-3 definitiu.A partir d’aquest moment els nostres van baixar una mica la intensitat i els locals ens van inquietar una mica més, però unes vegades la defensa i unes altres un esplèndid i oportú Juanmi, no van deixar que el marcador es mogués.

Ara a assaborir una victòria important, dins un camp difícil, i a preparar-se per a rebre la visita d’un Margaritense que no ha començat la competició amb bon peu, però que no ens regalarà res, i al que si volem derrotar hauríem de jugar-li amb la mateixa intensitat que avui.