PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

TREBALLADA VICTORIA I JUGANT AMB DEU

(Jornada 12 del 18.11.07 / U.E.Lloret 2 – C.D.Margaritense 1)

Si hi ha una cosa que podem destacar del partit d’ahir és sens dubte el sacrifici i el lliurament dels nostres jugadors, ja que quan un equip juga amb deu més d’una hora, i domina el partit d’inici a final és perquè tots els que van sortir al terreny de joc van suar la samarreta.

El partit en els seus inicis va ser de clar domini dels locals, bé posicionats i amb una mentalitat totalment ofensiva. Ja als deu minuts ens podríem haver avançat quan en una gran assistència de Joan Riutort a Miki no acaba en gol de miracle, demostrant que la connexió Joan-Miki cada dia està més lligada. Més tard i en un llançament de corner els visitants marquen, encara que el gol és anul·lat. En l’única ocasió si es pot dir així que van tenir els visitants, demostrant ser un equip molt conservador, ja que fins i tot quan van jugar en superioritat numèrica no van anar a per el partit.

La clau del partit arribava a la mitja hora de joc quan l’àrbitre li ensenya la segona groga a Joan Ramos, i s’anava als vestuaris. Encara quedava una hora de partit i la veritat és que es va fer molt llarga.

L’inici de la segona meitat va deixar clar que als locals no els agradava el resultat i volien guanyar el partit, i els visitants seguien defensant els continus atacs d’un equip que es començava a posar nerviós, veient que eren molt superiors fins i tot amb deu, però que les clares ocasions no es materialitzaven. En el minut 50 ens anul·len un gol d’un Juanjo que va donar un recital de treball i joc. Encara que el pitjor va arribar en el minut 61 quan els visitants al llançar un servei de cantó, el baló dóna en el segon pal i s’introduïx en la nostra porteria, pujant al marcador un 0-1 que no feia justícia.

Els nostres lluny de desmoralitzar-se i traient forces d’on ja no les havia posen cèrcol a la porteria rival. De nou una gran assistència de Joan Riutort a Miki, el qual es gira amb rapidesa i a l’encarar és derrocat. L’àrbitre no dubta a assenyalar la pena màxima que és llançada per un molt segur Miquel Coll, establint l’empat a un, i amb temps suficient per a la remuntada, ja que quedaven encara 20 minuts i el nostre domini era asfixiant. El mister en un intent desesperat per aconseguir la victòria realitza uns canvis tàctics i les ocasions de gol se succeïxen una després d’una altra, encara que la més clara va ser la d’un Jaume Calafat molt treballador que va estavellar un baló en el travesser.

Fruit d’aquest intens treball, i faltant dotze minuts per al final (min.78), li arriba l’esfèric a Juanjo prop de la frontal, el qual llança un potent xut, marcant un gol espectacular amb el qual s’assolia una victòria molt treballada, i que va posar de manifest que a part de les grans individualitats que disposem, tenim també un gran equip, que quan es posa la roba de treball és molt difícil de batre.