Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

LA U.E.LLORET AVIAT SERÀ MÉS PROFESSIONAL

Han estat unes gestions complicades i llargues, a més de dur-se amb el màxim secret a causa de la importància del tema, encara que com ja és oficial hem decidit publicar-lo.

Ahir a la nit a les 22’35 A l’Hotel Meliá Palas Atenea de Palma, el nostre President D.Antoni Coll Real i el President de Sol Meliá D.Gabriel Escarrer Juliá, van signar un acord de col·laboració per als pròxims cinc anys, prorrogables a dos més, si s’aconsegueixen els objectius previstos.

La popular cadena mallorquina es compromet amb la U.E.Lloret i l’actual Consistori a la construcció d’una graderia coberta i la col·locació de 500 seients.

Un dels punts més destacats és que a partir de la pròxima temporada el Club s’assegura uns ingressos anuals de 100.000’00 € (16.638.600,- Ptes.), els quals es veuran incrementats amb un 10% anualment i amb un 20% si s’aconsegueix ascendir de categoria, arribant fins i tot a un plus de 50.000’00 € més si s’aconsegueix arribar a la Tercera Divisió Balear.

En contraprestació a aquestes importants inversions i a causa de les bones negociacions del nostre President amb els diferents i variats Hotels de Agroturismo del centre de la Illa, la Cadena Sol Meliá s’ha assegurat al voltant de 2.350 places amb uns preus i condicions molt favorables durant la durada del contracte per a la seva explotació en exclusiva.

Així que a partir de la pròxima temporada la nostra afició podrà gaudir en directe de les millors figures, ja que es preveuen importants fitxatges de jugadors de Preferent i de la Tercera Divisió per a poder assolir ascendir de categoria, i estar en pocs anys en la elite del Futbol Balear, no sense renunciar a tenir un segon equip a primera o segona regional, a més de confeccionar una pedrera de futbol base.

Quan disposem d’una còpia del contracte serà publicat en la seva totalitat.Enhorabona a tots i fins aviat.

U.E.Lloret, ara si que som més que un Club.


0 comentarios