Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

RESUM D'UN ANY HISTÒRIC (2007)

ARTICLE GENTILESA DE MIQUEL ANGEL COLL

A punt d’acabar el 2007, és un bon moment per fer balanç del que ha estat sense cap dubte un dels millors anys esportivament parlant al nostre poble. Per tots els que formam part d’aquest club d’una manera o altra, de ben segur que el 2007 serà un any recordat i difícil d’oblidar. A nivell esportiu, s’ assoliren metes impensables anys enrera, qui ho hagués dit que la UE Lloret lluitaria per pujar a 1ª regional. El final no fou l’ascens, però així i tot aquell equip va aconseguir una històrica cinquena plaça. Els bons resultats acompanyaren l’equip durant gran part de l’any i això es va reflectir amb un suport incondicional de l’afició, que partit rera partit va estar al costat del seu equip. Aquesta dinàmica de bons resultats es va veure mig aturada des de el moment que l’equip es va veure privat del seu propi terreny de joc, degut a l’inici de les obres del camp municipal de Sa Comuna. Aquest fet sense cap dubte, en certa manera ha influït amb la irregularitat que ha mostrat aquests darrers mesos la UE Lloret i amb la disminució d’aficionats als partits disputats a casa.


A nivell de Club, sense cap dubte desde la directiva s’ha fet una gran feinada per fer de la UE Lloret més que un club i un exemple a seguir. Vull aprofitar el moment per donar les gràcies a totes aquelles persones que en certa manera fan que aquest equip actualment sigui una realitat. En aquesta vida per desgràcia no regalen res, i tenir un equip a regional té un cost molt elevat, el qual és assumit mitjançant les ajudes de l’Ajuntament, empreses col·laboradores i l’esforç d’una sèrie de persones que de forma totalment desinteresada dediquen el seu temps per fer possible la UE Lloret. Aquesta és la diferència d’aquest petit gran club, la UE Lloret a diferència de la majoria de clubs no té futbol base ni cap empresari que pagui tot el pressupost del club, per això des de la directiva aquest any 2007 s’han realitzat algunes activitats per recaptar fons pel club. Així es va montar una paradeta de menjar i refresc durant la Fira de Maig, també es va organitzar un sopar multitudinari a la plaça per cel·lebrar la gran temporada que es va realitzar, també es va dur el bar de ses festes d’agost, unes jornades de panades per a les festes del sequer, així com també unes matançes amb les quals s’han elaborat 255 Kg. de sobrassades a més s’ha organitzat un sopar de nadal i unes jornades de lingo. En definitiva una feinada simplement per amor a un club, aquesta és la principal grandesa d’aquest club.

Pel proper any, desitjar que sigui igual de profitós com aquest 2007 i que poguem gaudir de moltes alegries al nou camp de gespa de Sa Comuna, ja que no vos oblideu que la remodalació del camp és i serà un dels fets més importants en la història de la UE Lloret. Des del meu punt de vista, era qüestió de modernitzar-se o deixar morir el futbol, així que gràcies a totes aquelles persones que han fet lo possible perquè avui dia tenguem un camp com Deu mana. Hauria estat un error deixar morir el futbol al nostre poble, quan ha quedat demostrat que és una de les activitats que mobilitza i dinamitza més la vida al nostre poble.


Salut i Molts d’anys!


0 comentarios