Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EXCEL·LENT LA INAUGURACIÓ, SUSPENS EN EL PARTIT

La jornada d’ahir serà recordada durant molt temps per tots els que vam estar presents, ja que va disposar de tots els ingredients per a ser gairebé perfecta. El dia assolellat es va aliar fins i tot per a donar més lluentor a un dia molt especial per a tots els que volem el millor per a la nostra localitat, i per al nostre Club, amb un temps esplèndid durant tota la jornada.

La festa va començar com estava programada a les 10’30 hrs. del matí amb els més petits, realitzant un partit de benjamins. Seguidament i encara que no estigués programat, ens van delectar els infantils, ja que algunes noies van arribar una mica tarda pels excessos nocturns, encara que al final van jugar un gran partit en el qual es van veure grans jugades i grans parades sota els pals, demostrant un gran nivell.

Després es va donar pas al partit dels veterans, on va ser memorable veure sobre la nova superfície a jugadors de diferents generacions, demostrant alguns, que la classe no es perd encara que la forma física no acompanyi.
Seguidament els presents van poder degustar una enorme torrada, servida gràcies al Bar És Pou, en la qual segons ens va informar l’organització es van donar cita al voltant de 500 persones.

A les 15’15 tal com estava programat les autoritats presents van efectuar unes breus paraules, començant pel nostre President D.Antoni Coll, al que després va seguir el President de la FFIB D.Miquel Bestard, després va realitzar una breu locució el nostre Batle D.Arnau Mateu, i finalment es va donar la paraula al Conseller d’Esports i Joventut, D.Mateu Cañellas. Seguidament es va donar pas al tradicional cort de cinta, i una vegada que van sortir els dos equips al centre del camp, el Conseller D.Mateu Cañellas va efectuar el servei d’honor, donant per inaugurada la reforma d’anivellació i col·locació de l’anhelada gespa artificial.

Del partit aquesta setmana seré molt breu, ja que sincerament durant la primera meitat no vaig poder veure pràcticament res, i el poc que vaig poder veure de la segona part, millor que no ho hagués vist. Tots sabem que havia molts de lesionats i també sancionats, però crec que els que van sortir al camp havien d’haver arrollat a un rival que no guanyava des del 04.11.07 (set partits), i que els seus últims quatre partits s’havien saldat amb quatre derrotes.

Encara falta molta lliga i suposo que quan disposem de tots els efectius, i ens adaptem al nou camp tot anirà millor. Diumenge que ve acaba la primera volta i estaria bé finalitzar-la amb una victòria que ens donés aire per a començar la segona meitat del campionat bé situats. Ara hem de disputar dos partits consecutius fora del nostre camp, en els quals s’aprofitarà per a realitzar alguns treballs que no s’han pogut efectuar abans de la inauguració, esperant que estigui tot en perfectes condicions dintre de tres setmanes.

No vull tancar aquesta crònica sense donar les gràcies a tots els que han fet possible el poder disposar d’un camp en condicions, sé que aconseguir treure endavant aquest projecte ha estat molt dur, però al final s’ha assolit i ara només ens queda promocionar-lo i cuidar-lo com si de la nostra casa es tractés.

També vull agrair a tots els que ahir van col·laborar de manera totalment desinteressada perquè tot estigués a punt i funcionant, especialment a l’empresa Dinàmic, a Protecció Civil i a Benigalip, els quals es van encarregar d’entretenir als nens, de l’organització, de la seguretat, i de solucionar qualsevol contratemps. A tots ells, a les nostres dones directives que sense elles seria impossible treure això endavant, i per descomptat a tots els afeccionats que ahir es van donar cita en el nou “Comunale Stadium”, GRÀCIES.

0 comentarios