Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

SEVERA I CONTUNDENT DERROTA A SON FUSTER

Quan algú veu un resultat de 5-0 al finalitzar un partit, crec que l’única cosa que es pot fer és donar l’enhorabona al contrari per la contundent victòria i esperar al diumenge que ve, i això va ser el que jo vaig fer.

El resultat no deixa lloc a dubtes de la superioritat rival i no s’han de posar excuses per a intentar maquillar el mal partit realitzat pels nostres. Sabem que tenim una quantitat de baixes molt superior al normal, i que a més són molt importants, però si ho analitzem en fred crec que al final arribarem a la conclusió que hi ha algo més que falla, ja que en els partits on hem disposat de gairebé tots els efectius, no ens han guanyat mai per golejada, però tampoc és que hàgim vist victòries espectaculars, i contundents.

La plantilla actual disposa de molta qualitat però no té la velocitat, la resistència, i la intensitat que va demostrar en la temporada anterior, i això és una cosa que resulta evident. Crec que la totalitat dels integrants de l’equip haurien de recapacitar en que s’està fallant, i entre tots intentar resoldre’l, ja que de seguir en aquesta línia la temporada se’ns farà molt llarga.

Està clar que no se’ns ha oblidat jugar al futbol, però si es vol sortir a jugar un partit els diumenges fa falta un mínim de treball durant la setmana per a després fer-lo en plenes condicions, i en aquest últim partit havia alguns que no havien fet els deures setmanals en els entrenaments. Pot ser que ha alguns els molesti aquesta crònica, però us puc assegurar que la faig amb tota l’honestidat i sinceritat possible, i intentant ser alhora constructiu, ja que només desitjo el millor per a la U.E.Lloret, i per a tots els seus components.

La nostra afició és sempre nombrosa i està al costat de l’equip, però necessita veure guanyar als seus per a no perdre l’esperança i donar l’esquena a un equip al que necessita veure guanyar i convèncer en el seu camp, i el diumenge que ve enfront de la U.D.Barracar és una oportunitat immillorable, per a demostrar-los que quan volem, també sabem guanyar amb autoritat.

Força UE.Lloret


0 comentarios