PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

REMONTADA FINAL

Es pot començar la crònica fent diferents lectures del partit, i la millor de totes es valorar el punt aconseguit desprès d’anar perdent 0-2 i remontar als minuts finals del partit. La primera part va ser molt igualada i sense gaire ocasions de gol, el Serverense es va mostrar molt segur i es va dedicar a defensar el joc de toc que realitzà la UE Lloret.

En canvi, a la segona part, el joc es va revolucionar una mica més i arribaren els gols. El Serverense va aprofitar les poques ocasions que va tenir per posar un 0-2 a nel marcador, que semblava definitiu. No obstant, quan tot semblava perdut va ser quan els nostres començaren empènyer de valent realitzant un joc més directe i efectiu. Així doncs, amb una falta arribà l’1-2 amb un gol de cap del capità Miquel Coll, i uns minuts més tard arribà l’empat definitiu amb un gol d’en Juanjo Díaz que aprofità molt hàbilment una pilota dividida dins l’àrea.

Esperem que aquest empat serveixí per seguir donant moral a l’equip i permetí mantenir la il.lusió del cos tècnic, jugadors, directius i afició més viva que mai.