PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

JUGANT COM LA SEGONA PART ES POT GUANYAR A QUALSEVOL

Desprès de realitzar una primera part molt fluixa, el Lloret ha desplegat el seu vertader potencial fent una segona part espectacular. El partit començà amb una clara ocasió per a la U.E Lloret, però va ser el Port de Sóller qui es va avançar al marcador, aprofitant una errada defensiva dels nostres.

A punt d’ acabar la primera part, Mario Acedo va aprofitar un baló dividit dins l’àrea per marcar el gol de l’empat. Amb el resultat d’ 1 a 1 es va arribar al final del primer temps. La trentena d’ aficionats que acompanyaren a l’equip fins a Sóller, tenien la sensació que si l’equip lluitava una mica més a la segona part ens podríem endur els tres punts. No obstant, la segona part començà amb un gol de l’equip local que es posava novament davant al marcador. Semblava que tot estava perdut, però l’equip avançà línies i es va anar cap endavant cercant descaradament la remontada. Amb un joc de toc però a la vegada directe, el Lloret es va fer amo i senyor del partit, aconseguint nombroses ocasions de gols. Així, a falta d’un quart per acabar el partit, Juanjo Díaz, va rematar un córner de cap i marcà el gol de l’empat.

Amb aquest gol, els jugadors seguiren fent un gran joc, que desbordava per totes bandes al Port de Sóller i mantenia la il·lusió de l’afició que veia com podia veure guanyar al seu equip. L’ extasi final arribà als minuts finals quan Miki Arjona va marcar un golàs desde fora l’àrea, que va fer embogir a tota la U.E Lloret.

D’aquesta manera tan espectacular el Lloret va remontar un partit i aconseguí més que tres punts, ja que sense cap dubte va ser una injecció de moral molt important. La reflexió final, és que ahir va quedar demostrat que si tothom fa la feina que ha de fer, tenim un equipàs que pot guanyar a qualsevol equip de la categoria.