PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET GUANYÀ AL COLLERENSE A BASE DE LLUITA I SACRIFICI

El Lloret a pesar de les nombroses baixes va donar la cara davant un Collerense, que sempre sol ser un rival complicat. La primera part va ser molt disputada amb oportunitats pel dos equips, però l’únic que va poder avançar-se al marcador va ser el Lloret, gràcies a un gran gol d’en Mario Acedo.

La segona part va començar mogudeta amb molta tensió, les xispes botaven entre els jugadors, fet que demostrava la intensitat amb la qual afrontaven el partit els dos equips. Però, novament va ser el Lloret qui tornar marcar, mitjançant a un gol del nostre killer Miki. Arrel d’ aquest gol, els jugadors del Collerense es posaren molt nerviosos, fins al punt que alguns perderen la compostura i l’arbitre els va expulsà un jugador. Amb superioritat a nel marcador i un jugador més, semblava que el partit estava resolt pels interesos del Lloret, però una jugada desafortunada va provocar l’expulsió del nostre porter i penal a favor del Collerense. L’equip palmesà aprofità per marcar i posar el 2 a 1 a nel marcador. Quedaven un grapat de minuts i el partit es complicava, ja que l’expulsió va provocar que hagués de passar un jugador de porter, en Gerard.

El partit estava loco, fins al punt que arribà una nova expulsió del conjunt de llorito, en a aquest cas va ser el capità Miquel Coll, qui va aturar amb les mans fora de l`àrea una pilota que entrava a gol. Aquesta acció va ser clau ja que va evitar l’empat i permeté una victòria molt treballada de la U.E Lloret, que li permet seguir a la part mitja-alta de la classificació.

Per cert, enhorabona a nen Pau perquè va debutar per primera vegada com a titular aquesta temporada! Pinyos sel·lecció! Salut i sort per diumenge que ve a Santa Margalida.