PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

MARGARITENSE 1-3 LLORET: MÉS QUE TRES PUNTS

El Lloret s’imposà clarament al Margaritense, en un partit que els lloritans dominaren de cap a peus. No obstant, fou el conjunt Margalidà qui just començat el partit s’ avançà a nel marcador aprofitant una badada de la nostra defensa. A pesar d’ aquest contratemps, el Lloret es va refer i començà a fer-se l’amo i senyor del partit, tocant el baló i creant ocasions de gol. Abans d’ acabar la primera part arribà el premi a la feina que realitzava el nostre equip, i una falta penjada magistralment per Miki Arjona, va ser remetada de cap per en Joan Ramos. Amb empat a 1, s’ arribà al final de la mitja part.

El començament de la segona part va ser calcat al que havia estat la primera meitat, amb un clar domini del Lloret. Ben aviat, el Lloret s’avançà al marcador desprès d’un autèntic golàs de falta directe, llençada per en Mario Acedo. Amb 1 a 2 a favor, el Lloret va seguir sent superior al rival fins al punt que a una treta de corner arribà el tercer gol, que fou obra novament d’en Joan Ramos. Amb 1 a 3, el partit quedà sentenciat i els darrers minuts foren de pur tràmit.

A destacar l’actitud de tots els jugadors, però permeteu-me que faci especial esment al debut d’en Carlos a la porteria, que s’ha mostrat segur al llarg del partit i que de ben segur la seva presència en aquest tram final de lliga serà positiva per a l’equip. A més destacaria, el partit d’en Pau Pomar, que desprès d’una temporada on ha disposat de pocs minuts ara esta tenguent la seva oportunitat i fins aleshores l’està aprofitant molt bé.

Amb aquesta segona victòria consecutiva, el Lloret es manté a la part mitja-alta de la classificació. Per cert, enhorabona a tothom per la victòria començant pels qüasi 40 aficionats que s’han desplaçat fins a Santa Margalida a pesar del mal temps, pel cos tècnic i delegat, la directiva i tots els jugadors. Sense cap dubte, l’equip ha tornat a recuperar el bon joc i l’esperit de lluita, així que els pròxims rivals hauran de lluitar molt si volen guanyar al Lloret.