Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

LA LLUITA I EL SACRIFICI FOREN CLAUS EN LA VICTÒRIA DEL LLORET DAVANT AL SANT MARÇAL

Ahir el Lloret sumà una nova victòria, desprès de superar per un gol a cero al Sp. Sant Marçal. El partit va ser dels que fan afició, ja que va ser molt disputat per part dels dos equips. Sobre el paper semblava que el Sant Marçal era el favorit per emportar-se els 3 punts, però des de bon començament els nostres sortiren motivats i a pesar de no jugar-se res demostraren que no regalarien res. A més, quedà demostrat el vertader potencial que té l’equip, ja que a pesar de les importants baixes que hi havia, l’equip es va mostrar molt sòlid durant tot el partit en totes les línies.

A pesar de la irregularitat que ha tengut el Lloret aquesta temporada i que li ha impedit estar més adalt a la classificació, certament l’equip està acabant molt bé aquest final de temporada, havent sumat ni més ni menys que 15 dels darrers 18 punts disputats.

Tornant al que va ser el partit d’ahir, comentar que va ser molt igualat i amb poques ocasions de gol, no obstant, fou molt emocionant ja que va ser molt disputat i amb molta tensió, ja que el Sant Marçal es jugava més que tres punts, al trobar-se immers en la lluita per les posicions d’ascens a 1ª regional. La primera part no va ser gaire vistosa i acabà amb empat a cero gols. L’inici de la segona meitat va seguir el guió del que havia estat la primera amb poques ocasions de gol, i les poques que hi va haver foren pel Lloret.

Concretament, Mario Acedo i Miki Arjona estaren a punt de marcar, però no va ser fins als minuts finals quan un gran Mario va pressionar al porter amb una pilota dividida i aquest al intentar rebutjar la pilota va pegar al cos del jugador del Lloret i l’esfèric entrà dins la porteria. Desprès del gol, els minuts finals foren caòtics amb un joc dur i embullat, però el marcador final no es va moure.

Crónica gentileza de M.A.Coll


1 comentario

nºx -

me pareix lamentable el vostre joc brut...