PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET SUMÀ UN PUNT DAVANT EL LLUCMAJOR, EN UN PARTIT QUE VA TENIR DUES PARTS BEN DIFERENCIADES

Tot i no jugar-se pràcticament res, el Lloret i el Llucmajor oferiren un partit força disputat i vistós, que acabà amb el resultat final d’ empat a dos. Durant la primera part, el Llucmajor es va mostrar molt ficat dins el partit, i aprofità les seves ocasions de gol. Concretament, els dos gols de l’equip visitant arribaren a les acaballes de la primera part. El primer fou obra del davanter del llucmajor, qui marcà desprès d’ aprofitar un baló dividit dins l’àrea. Seguidament, arribà el 0-2 desprès de que en un mal rebuig el nostre defensa Pau Pomar, marcàs en pròpia porta. Amb aquest resultat advers s’arriba al final de la primera part. Vist el transcurs de la primera part, semblava que el marcador seria definitiu, però no va ser així, ja que el Lloret mostrà la seva millor cara i fou capaç de remontar el partit.

La segona part va ser un atac constant dels dos equips, però aquesta vegada va ser el conjunt llorità qui aprofità millor les seves ocasions de gol. Així doncs, Mario Acedo, desprès d’una excel·lent jugada personal, i Miquel Coll, al transformar un clar penal, aconseguiren empatar l’encontre. Cal destacar la bona actuació, del porter local, Martí Jordà, qui va salvar l’equip d’una derrota mitjançant les seves actuacions encertades. Finalment comentar que amb aquest resultat, el Lloret es manté a la part mitja-alta de la classificació.