PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET ES PRESENTÀ DAVANT LA SEVA AFICIÓ AMB UNA VICTÒRIA

El Lloret es va presentar devant la seva afició amb una victòria al superar per 2 a 1 al Pina, en un partit típic de pretemporada. El partit va tenir dues cares diferenciades, una primera part on el Lloret es va mostrar superior al rival i una segona part més igualada. Així la primera part acabà amb un 2 a 0 a favor del Lloret, amb dos autèntics golassos d’en Adri i en Mario, qui marcaren amb dos espectaculars xuts des de fora l’àrea.

La segona part del Lloret fou menys brillant i el Pina ho aprofità per retallar distàncies, establint el 2 a 1 final.

Destacar el bon ambient que es va viure a les grades i que esperem que sigui el preludi d’una bona temporada plena d’èxits i alegries esportives.

La continuïtat d’un bon nombre de jugadors de la temporada passada, juntament amb les noves incoporacions, han permès crear un any més un equip competitiu que de ben segur donarà molt que xerrar.

Aprofitam aquesta primera crònica, per desitjar molta sort al nou cos tècnic, que aquest any estarà format per en Miki Arjona i en Jordi.