PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET JA SAP QUE ÉS GUANYAR A FORA CAMP AQUESTA TEMPORADA

El Lloret sumà tres valuosos punts davant el Collerense, un camp on sempre és difícil puntuar. Tot i les baixes que tenia l’equip per aquest partit, no es varen notar i els nostres demostraren que enguany tenim una plantilla molt completa. Exceptuant els primers minuts de la segona part, l’encontre va ser dominat per la UE Lloret, que desenvolupà un partit molt seriós i efectiu. Així, al final de la primera meitat el Lloret s’avançà amb un golàs d’en Rafel Pons.

Amb el marcador favorable, els nostres sortiren una mica dormits durant l’inici de la segona meitat, tot i que, no patirem gaire ocasions de gol. A mesura que avançaven els minuts, el Lloret tornà agafar el ritme i just a les acaballes del partit sentencià amb el 0 a 2, amb una bona jugada individual d’en Alberto Miranda.

Desprès d’aquesta victòria, el Lloret es troba situat a la part mitja de la classificació, i poc a poc va pujant als llocs capdavanters.