PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET ES RETROBÀ AMB LA VICTÒRIA DAVANT LA SEVA AFICIÓ

Desprès de dues jornades sense guanyar, ahir l'equip es va refer amb una important victòria davant l'Alcúdia “B”. A diferència dels darrers dos partits, ahir l'equip va lluitar des del primer minut del partit per emportar-se els tres punts. L'entrega dels nostres jugadors al llarg de l'encontre, va permetre que el Lloret guanyàs 3 a 1 davant un Alcúdia que fou un rival molt complicat. I es que tot i el resultat, el partit va ser molt disputat per part dels dos equips. La primera part acabà amb un 2 a 0 a favor del Lloret, amb gols d'en Rafel Mojer i en Joan Ramos. Semblava que el partit estava vist per a sentència, però l'Alcúdia no va baixar els braços i a la segona part retalla diferències al marcador. Finalment, a les acaballes del partit, en Rafel Mojer va tornar marcar establint el definitiu 3 a 1.

Diumenge que ve, visitam el camp del lider, serà un partit complicat, però també una bona oportunitat de demostrar que el Lloret també té coses a dir a n'aquesta lliga. Molta sort!