Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

UN LLORITÀ A LA 2ª TERRITORIAL CATALANA

En Miquel Estela “Toro”, desprès de varies temporades defensant els colors de la U.E. Lloret tant a 3ª com a 2ªregional, i el seu pas pel món del fútbol empreses amb el F7 Sp.Lloret, recentment ha fitxat amb el C.E. Alfés, equip que competeix al grup 13 de la segona territorial catalana.

En Miquel ens ha comentat, que a l’equip hi juguen diversos mallorquins, que com ell estudien a Lleida. Per aquest motiu va anar a provar sort i de seguida li proposaren fitxar, de tal manera que el passat diumenge ja va disposar dels seus primers minuts. Cal a dir, que el seu debut fou inmillorable, ja que va coincidir amb la victòria del seu equip per un contudent 5 a 0. Desprès d’haver-se disputat set jornades, el C.E Alfés, es troba situat a la part intermitja de la classificació.

Durant aquesta temporada en Miquel durà el número nou a la camiseta, i de ben segur que aviat es guanyarà un lloc fixe dins l’onze inicial de l’equip.

Finalment i com a curiositat comentar que Alfés, es un petit poble d’uns 300 habitants, que es troba situat a uns 10 km de Lleida. Vos deix un link amb imatges del camp de futbol del C.E Alfés, sense cap dubte és dels autèntics i entrenyables.

Link imatges camp futbol Alfés:

Link amb els resultats i la classificació:

WEB DEL C.E.ALFÉS:

Text M.Angel Coll


0 comentarios