Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

PARAULES A LA GESPA PUBLICA AVUI DUES NOTÍCIES DEL NOSTRE CLUB

Avui la U.E.Lloret és notícia a la web Paraules a la gespa, del que és administrador i creador Tomeu Celià, al que des d’aquí li agraïm el seguiment que fa del futbol regional en general i de la U.E.Lloret en particular. Gràcies Tomeu.


Carles passa pel quiròfan


Ahir dijous operaren a Carles, porter de l’UE Lloret, d’una lessió antiga a l’espatla dreta que se produí la temporada passada jugant contra el Llubí i que li ocassionava sensibles molèsties. Des d’aquí li dessitjam una ràpida recuperació. Per cert, que he rebut correus electrònics de seguidors del club que també li transmeteixen el seu suport.


La porteria, ben coberta

He parlat amb Miki Arjona, entrenador de l’U.E Lloret, i m’ha comentat que s’havia decidit a principis de temporada que en la porteria se produirien rotacions periòdicament entre en Carles i en en Patxi. Per tant, la porteria en principi està ben coberta per aquest, qui arribà a principis de temporada procedent del Campanet i sempre que ha jugat ho ha fet bé.Amb respecte a qui serà l’altre porter, me diu que se compta amb en Martí, un jugador d’altre demarcació que se pot defensar bastant bé baix els pals. Amb respecte a la marxa de l’equip, me diu que la victòria contra l’Alcúdia B per 3 a 1 els ha injectat una forta dosi de moral, ja que feia dos partits que no guanyaven. Ara se desplaçaran al Camp d’En Maiol per enfrontar-se a un Port de Sóller que és el líder. Reconeix que se tracta d’un rival amb una plantilla plena de jugadors amb experiència fins i tot a categoria nacional, pèro se li ferà front a l’espera d’aprofitar els contraatacs.


0 comentarios