PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL PORT DE SÓLLER VA HUMILLAR AL LLORET

La derrota d’avui és de les que fan mal. Feia anys que la UE Lloret no feia un partit tan dolent com el que va disputar ahir a Sóller, on va caure derrotat per un contundent 5 a 0 davant un Port de Sóller, que demostrà perquè va lider de la 2ªRegional. El conjunt local passà per damunt el Lloret, que al minut 25 de la primera part ja perdia per 3 a 0. El Lloret disposà d’algunes ocasions que malhauradament no acabaren amb gol, i amb aquest marcador s’arribà al final de la primera meitat. A la segona part el Lloret seguí sense trobar-se a gust al camp, fins al punt que l’equip local tot i quedar-se amb dos jugadors menys per expulsions, encara marcà dos gols, aconseguint fer una “maneta” al Lloret.

L’equip canvia radicalment de quan juga a casa a quan juga a fora. I es que lluny del nostre camp, comencen a ser habituals les derrotes, algunes fins i tot per goletjada. I així com quan jugam a Lloret, l’equip es mostra fort i competitiu, a fora camp, ofereix un rendiment molt baix. Evidentment si es vol estar per davant, s’haurà de millorar el rendiment a fora camp, i sobretot, la imatge d’equip. No cal oblidar que, per guanyar cal tenir present que la unió és el que fa la força.