PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET SUMÀ TRES PUNTS MOLT IMPORTANTS

El Lloret es va refer de la desfeta del passat cap de semana amb una clara victòria davant el Llucmajor. Desprès d’una semana complicada, l’equip ahir sortí a per totes des del primer minut i no donà cap oportunitat al rival. El Lloret dominà pràcticament tot el partit i fou qui va disposar de les millors oportunitats de gol. Aquesta superioritat del Lloret es va plasmar al marcador ben aviat, amb un bon gol d’en Mario Acedo. Minuts desprès, en Mario va llançar al travesser una falta que es va produir a la frontal de l’àrea. Tot i les ocasions que tengueren els jugadors del Lloret, la primera part acabà amb un ajustat 1-0 a favor del conjunt llorità.

La segona part fou bastant moguda, amb gols, tarjetes i expulsions. El Lloret seguí fent el seu partit, serios en defensa i efectiu de cara a porteria. Així amb una jugada de contraatac, en Mario va marcà el 2 a 0, sentenciant el partit. Finalment a les acaballes del partit, en Tomeu Coll aprofità una badada de la defensa del Llucmajor per fer el definitiu 3 a 0. La victòria va quedar un poc eclipsada per la possible lesió de lligament d’en Pau Pomar. A l’espera de que li facin les pertinents proves, desitjam que no sigui res greu i que pugui tornar a l’equip el més aviat possible.

Enguany ens estam avesant a veure dos equips ben diferents, quan jugam a casa es veu un equip lluitador i sòlid, que just ha cedit una derrota. En canvi, lluny del nostre camp, l’equip es mostra dèbil i tan sols ha conseguit sumar tres punts. De ben segur, que si es millora la imatge a fora camp, l’equip estarà més adalt del que esta ara mateix.