PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL DERBI DEIXA FERIT AL LLORET

Nova derrota del Lloret, que enguany no acaba d’aixecar el cap i es manté a la part baixa de la classificació. Desprès d’una bona primera part on tinguerem nombroses ocasions de gol, l’equip no va tenir la sort de cara a porteria i s’arribà al descans amb empat a zero. A la segona part, el Lloret baixà el seu ritme de joc i es va veure superat pel gran físic del Maria. L’equip visitant aprofità a la perfecció els regals que li oferí el Lloret a pilota aturada, marcant dos gols.

El gol del Lloret va ser obra d’en Alberto Miranda, que malhauradament de poc serví ja que minuts desprès el Maria aprofità una nova badada defensiva per fer l’ 1 a 2 definitiu. L’afició es mostrà decebuda per la derrota i la imatge que oferí l’equip. A veure si s’aconsegueix canviar aquesta dinàmica negativa de resultats, el més aviat possible perquè no hauríem de quedar totsols al camp els diumenges.