Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET SUMA UN PUNT IMPORTANT DINS EL CAMP DEL CIUTAT DE PALMA

Un empat sense gols que deixa un mal gust de boca, ja que la sensació de poder aconseguir la victòria sempre ha estat present. Els jugadors del Lloret han mostrat un canvi d’actitud en el partit d’avui. La intensitat i la concentració dels nostres homes ha estat clau. Si aquests dos factors es mantenen en els propers partits podem arribar a la part alta de la classificació sense cap problema.

A la primera part del partit destacar les grans intervencions del nostre porter Patxi, que ha evitat un parell d’ocasions clares. Al minut 30, en Toni Vanrell “Bufi” ha estat expulsat per dues targetes grogues discutibles.

Durant la segona part el Lloret ha seguit jugant un molt bon partit i creant algunes ocasions clares de gol. Una vegada més, l’àrbitre s’ha convertit en protagonista. Ha començat pitar algunes faltes molt rigoroses i sempre afavorint al ciutat de palma, a més de la gran quantitat de targetes que ha mostrat als nostres jugadors.

Ara, només cal esperar que aquestes ganes de voler guanyar no baixin i puguin ajudar a escalar posicions a la classificació.

Crònica gentilesa de Tomeu Mut

0 comentarios