Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

NOVA DERROTA DEL LLORET QUE ES SITUA A LA PART BAIXA DE LA CLASSIFICACIÓ

L’afició comença a perdre els ànims i prova d’això és que de cada vegada són menys els aficionats que s’acosten fins a Sa Comuna per veure el Lloret. Certament la dinàmica que duu l’equip aquesta temporada deixa molt que desitjar amb comparació als anys passats. Es vera, que duim mala sort amb els arbitratges i que de cara a porta enguany la pilota no vol entrar, ahir mateix un pal i una pilota al travesser que tal volta haguessin canviat l’esdevenir del partit. Ara bé, vist des de defora, ahir es va tornar veure un equip desfet tàcticament i anímicament, que semblava jugar fora motivació i que va tornar rebre una nova goletjada, convertint-se en un dels equips més goletjats de la 2ªregional.

Un Son Oliva, que es va presentar amb moltes baixes, tan sols 12 jugadors, un dels quals fitxats a darrera hora, va superar per un contundent 1 a 4 al Lloret. A la primer part, l’equip palmesà aprofità al màxim les seves poques ocasions de gol, per sentenciar el partit amb un 0 a 3. A la segona part, els nostres empengueren una mica, però no fou suficient per donar la volta al marcador.

Amb aquesta nova derrota, la situació comença a ser preocupant, i seria recomanable que tots els que formam part de la UE Lloret, posem una mica més de la nostra part per canviar aquesta dinàmica negativa, queda molta lliga com per tirar-ho tot a fer punyetes.


Crònica gentilesa M.Angel Coll

0 comentarios