Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET ACABÀ L'ANY AMB UNA NOVA DERROTA

Respecte del partit d’ahir millor oblidar-ho, mala imatge i derrota davant d’un rival directe per evitar el descens. El Santa Maria s’avançà a les acaballes de la primera part, però minut desprès empatva el Lloret, mitjançant un xut d’en Mario Acedo que golpejà a un contrari i acabà sent gol. La segona part fou molt disputada i la única diferència va ser que el Santa Maria materialitzà una de les poques ocasions de les que va disposar, en canvi, el Lloret com ve sent habitual no va tenir sort de cara a porta.

Quan les coses van malament res surt bé, i aquest final d’any està sent molt dur per tots aquells que sentim de veritat els colors de la UE Lloret. Ahir els pocs aficionats que seguim l’equip a fora camp, visquerem una nova derrota d’un Lloret gris que es veu inmers dins una dinàmica de resultats desestrossa. Fa moltes jornades que el Lloret no aconseguix guanyar un partit, i això està afectant clarament la moral de l’equip que veu com és incapaç de superar als seus rivals. És hora de posar fi aquesta mala ratxa, i centrar-mos amb el vertader objectiu que no és altre que salvar la categoria.

Cal començar a sumar esforços i no voler fer cadascú la guerra pel seu compte, ja que així s’ha comprovat que no anam enlloc. Hi ha molt de temps, però ja comença a ser hora de reaccionar i creure amb les nostres possibilitats. Cal que tots (directiva, cos tècnic i jugadors) ens impliquem al màxim amb el projecte i de ben segur que a final de temporada s’haurà aconseguit l’objectiu de salvar la categoria i passar gust.


Crònica gentilesa M.Angel Coll



0 comentarios