PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

AIXÒ ÉS UN DESASTRE!!!!

Amb el titular es resumeix tot el partit d’ahir, i es que un equip (Lloret) que als deu minuts de partit ja perd 0 a 2, que és capaç d’empatar el partit (gols de Rafel Mojer i Alberto Miranda), que quan l’equip contrari es queda amb un jugador menys, li marquen el 2 a 3, quan tot i jugar tota la segona part i dins ca nostra amb un jugador més, és incapaç de retallar distàncies i acaba perdent per un contundent 3 a 5, amb 4 gols encaixats a pilota aturada; doncs objectivament demostra que ara mateix l’equip és un desastre. Tot i el mal resultat, vull destacar el debut d’en Vicenç Canyelles amb el Lloret, qui va lluitar durant tot el partit i va demostrar la seva qualitat amb un autèntic golàs.

A punt d’acabar la primera volta, i desprès d’un caramull de jornades sense guanyar, comença a ser hora de canviar la mentalitat derrotista i rompre amb aquesta mala ratxa, sinó es vol passar pena a final de temporada per descendir. Tenim una planitlla amb gran qualitat, tan sols falta que tots juguem en equip i facem pinya per tirar l’equip endavant i començar a pujar llocs a la classificació. Ni a principi de temporada erem tan bons ni ara som tan dolents, però si tots no hi posam el que hi hem de posar, serà impossible que arribin els bons resultats. Ànims i a seguir lluitant que encara queda molta lliga i no podem baixar els braços.