PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

A LA FI ARRIBEN LES VICTÒRIES!

Del partit d’ahir lo millor foren els tres punts i la bellessa dels tres gols que marcà el Lloret. El partit es va carecteritzar pel joc travat i la igualat entre els dos equips, la qual es va veure rompuda per la magia d’en Vicenç Canyelles, qui novament demostrà la seva qualitat marcant dos autèntics golassos. Amb el marcador favorable de 2 a 0 a favor del Lloret, s’arribà al final de la primera part. A la segona part el Lloret es va dedicar a defensar el resultat, tot i això, el Sant Jordi va retallar distàncies. I quan semblava que estava a punt d’arribar l’empat, n’Alberto Miranda sentencià el partit culminant un bon contraatac. Finalment a les acaballes del partit, el Sant Jordi marcà de penal el 3 a 2 definitiu.

Amb aquesta segona victòria consecutiva, l’equip ha reforçat la seva moral i la confiança, que havia perdut desprès d’unes semanes marcades pels mals resultats. De ben segur, el rendiment de l’equip durant la segona volta serà molt superior al mostrat durant l’inici de campionat.