Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

COMENTARIS DE M.ANGEL COLL

ELS VESTUARIS DISPONDRAN DE DUTXES NOVES

L’Ajuntament ha fet un gran esforç per millorar el camp municipal de futbol. Aquesta semana han començat les obres per instal·lar un nou sistema de dutxes, d’aquesta manera es posarà fi als constants problemes que ocasionava la instal·lació actual, la qual es troba amb molt mal estat, ja que és molt vella. Amb la millora de les dutxes, el poble de Lloret dispondrà d’unes instal·lacions esportives envejables per a la pràctica del futbol. Ara cal que tots els que usam la instal·lació, tenguem cura amb el seu ús i que poguem disfrutar d’elles per molts d’anys.


UN LLORITÀ A LA 2ª TERRITORIAL CATALANA

En Miquel Estela “Toro”, desprès de varies temporades defensant els colors de la U.E. Lloret tant a 3ª com a 2ªregional, i el seu pas pel món del fútbol empreses amb el F7 Sp.Lloret, recentment ha fitxat amb el C.E. Alfés, equip que competeix al grup 13 de la segona territorial catalana.

En Miquel ens ha comentat, que a l’equip hi juguen diversos mallorquins, que com ell estudien a Lleida. Per aquest motiu va anar a provar sort i de seguida li proposaren fitxar, de tal manera que el passat diumenge ja va disposar dels seus primers minuts. Cal a dir, que el seu debut fou inmillorable, ja que va coincidir amb la victòria del seu equip per un contudent 5 a 0. Desprès d’haver-se disputat set jornades, el C.E Alfés, es troba situat a la part intermitja de la classificació.

Durant aquesta temporada en Miquel durà el número nou a la camiseta, i de ben segur que aviat es guanyarà un lloc fixe dins l’onze inicial de l’equip.

Finalment i com a curiositat comentar que Alfés, es un petit poble d’uns 300 habitants, que es troba situat a uns 10 km de Lleida. Vos deix un link amb imatges del camp de futbol del C.E Alfés, sense cap dubte és dels autèntics i entrenyables.

Link imatges camp futbol Alfés:

Link amb els resultats i la classificació:

WEB DEL C.E.ALFÉS:

Text M.Angel Coll


MOLTA SORT CARLOS

Aquest dijous Carlos Martorell Aguiló serà operat de la lesió de clavícula que pateix. El porter es va lesionar en un partit amistós durant la temporada passada davant el Llubí. Des de les alhores, ha patit constantment molèsties, fet que ha provocat que no li hagi quedat més remei que haver de passar pel quiròfan.

Esperem que tot vagi bé, i que tengui una bona recuperació, per tal de tornar a l’equip el més aviat possible.

Text M.Angel CollENHORABONA 50.000 VISITES!!

Qui ho diria, que aquella primitiva idea de crear una pàgina web per a la Unió Esportiva Lloret, avui en dia encara estaria en funcionament.Idò si!, desprès de 1.016 dies, encara es manté més viva que mai i tot gràcies a l’esforç d’en Tolo Ferragut, qui poc a poc ha fet possible que avui en dia, el Lloret disposi d’una de les millors webs per no dir la millor de tots els clubs de les Illes Balears.

Desprès d’aquest llarg recorregut, la web ha arribat ja a les 50.000 visites, el que representa una mitjana de 50 visistes al dia. No obstant, fa poc s’arribaren a registrar més de 300 visites en un sol dia. Aquestes xifres demostren sense cap dubte, la bona qualitat de la web i per tant la bona feina feta pel nostre company Tolo. A més posen de manifest l’interès que genera el Lloret durant aquestes darreres temporades. Per tot plegat, desitjar que poguem seguir gaudint per molt de temps de la web http://uelloret.blogia.com.

U.E Lloret més que un club!

Article gentilesa M.Angel Coll


UNA FORTA ABRAÇADA A TONI CRESPI (FRESSER)

Tant des de la directiva, com del cos tècnic i jugadors de la Unió Esportiva Lloret, volem enviar des d’aquesta web, ànims al jugador del Club Esportiu Campanet, Toni Crespí (Fresser), qui es va lesionar greument dissabte passat en l’amistós que disputaren Campanet i Lloret. Desitjar-li una ràpida recuperació, i esperem que pugui seguir defensant els colors del seu club el més aviat possible.

Una forta aferrada de part de la família de la U.E Lloret.RESUM D'UN ANY HISTÒRIC (2007)

ARTICLE GENTILESA DE MIQUEL ANGEL COLL

A punt d’acabar el 2007, és un bon moment per fer balanç del que ha estat sense cap dubte un dels millors anys esportivament parlant al nostre poble. Per tots els que formam part d’aquest club d’una manera o altra, de ben segur que el 2007 serà un any recordat i difícil d’oblidar. A nivell esportiu, s’ assoliren metes impensables anys enrera, qui ho hagués dit que la UE Lloret lluitaria per pujar a 1ª regional. El final no fou l’ascens, però així i tot aquell equip va aconseguir una històrica cinquena plaça. Els bons resultats acompanyaren l’equip durant gran part de l’any i això es va reflectir amb un suport incondicional de l’afició, que partit rera partit va estar al costat del seu equip. Aquesta dinàmica de bons resultats es va veure mig aturada des de el moment que l’equip es va veure privat del seu propi terreny de joc, degut a l’inici de les obres del camp municipal de Sa Comuna. Aquest fet sense cap dubte, en certa manera ha influït amb la irregularitat que ha mostrat aquests darrers mesos la UE Lloret i amb la disminució d’aficionats als partits disputats a casa.


A nivell de Club, sense cap dubte desde la directiva s’ha fet una gran feinada per fer de la UE Lloret més que un club i un exemple a seguir. Vull aprofitar el moment per donar les gràcies a totes aquelles persones que en certa manera fan que aquest equip actualment sigui una realitat. En aquesta vida per desgràcia no regalen res, i tenir un equip a regional té un cost molt elevat, el qual és assumit mitjançant les ajudes de l’Ajuntament, empreses col·laboradores i l’esforç d’una sèrie de persones que de forma totalment desinteresada dediquen el seu temps per fer possible la UE Lloret. Aquesta és la diferència d’aquest petit gran club, la UE Lloret a diferència de la majoria de clubs no té futbol base ni cap empresari que pagui tot el pressupost del club, per això des de la directiva aquest any 2007 s’han realitzat algunes activitats per recaptar fons pel club. Així es va montar una paradeta de menjar i refresc durant la Fira de Maig, també es va organitzar un sopar multitudinari a la plaça per cel·lebrar la gran temporada que es va realitzar, també es va dur el bar de ses festes d’agost, unes jornades de panades per a les festes del sequer, així com també unes matançes amb les quals s’han elaborat 255 Kg. de sobrassades a més s’ha organitzat un sopar de nadal i unes jornades de lingo. En definitiva una feinada simplement per amor a un club, aquesta és la principal grandesa d’aquest club.

Pel proper any, desitjar que sigui igual de profitós com aquest 2007 i que poguem gaudir de moltes alegries al nou camp de gespa de Sa Comuna, ja que no vos oblideu que la remodalació del camp és i serà un dels fets més importants en la història de la UE Lloret. Des del meu punt de vista, era qüestió de modernitzar-se o deixar morir el futbol, així que gràcies a totes aquelles persones que han fet lo possible perquè avui dia tenguem un camp com Deu mana. Hauria estat un error deixar morir el futbol al nostre poble, quan ha quedat demostrat que és una de les activitats que mobilitza i dinamitza més la vida al nostre poble.


Salut i Molts d’anys!


ÀNIM SOCIO

Article gentilesa de Miquel Angel Coll Ramis

El passat cap de semana havia de produir-se l’esperat debut d’en Joan Pau “es Socio pels amics”, però un tràgic succès ho va impedir. Desde la Directiva, jugadors i cos tècnic et desitjam una pronta recuperació. Molta sort i esperam que ben aviat puguis tornar a jugar. Ànims campió!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

VIOLÈNCIA NO, INJUSTÍCIES TAMPOC!

Per gentilesa de Miquel Angel Coll

Desprès d´un nou robo àrbitral, ahir un aficionat em va propasar de fer un escrit i recollir firmes per mostrar al president dels àrbrits el malestar de l´afició lloritana respecte als arbitratges que esta patint el nostre equip. Fins aquí volem dir basta! Ja no semblen casualitat les nombroses errades que han perjudicat greument al Lloret durant aquesta temporada. Jornada rera jornada els arbitratges ens són perjudicials, provocant un cert malestar entre els aficionats que diumenge rera diumenge donen suport a l´equip. La crispació que estan originant els àrbrits s´hauria d´aturar i per això simplement reclamam uns àrbitratges mínimanent dignes, no volem que mos regalin res però tampoc que mos ho llevin.
Tots som humans i ens podem equivocar, uns pics a favor i altres en contra, però el que ens fa malpensar i molt, són les greus errades àrbitrals que està patint la U.E Lloret. Per tot això, és hora de fer sebre a la Federació d´àrbrits el malestar d´un club humild com el nostre, però un club que té el suport d´una nombrosa afició que també pateix les injusticies àrbitrals i ja està cansada de què els àrbrits s´enriguin d´ella.

Image Hosted by ImageShack.us