Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

PERDONEM MASSA, I AIXÍ I TOT GUANYEM

<b>PERDONEM MASSA, I AIXÍ I TOT GUANYEM</b>

Jornada 24
del 04.03.07
U.E.Lloret 1
C.D.Son Roca 0

Per sort el refrany esportiu el qual deixa molt clar que l’equip que perdona ho acaba pagant, no es va complir per una vegada i sense que serveixi de precedent.
I és que els nostres van tenir la gran sort de tenir davant un equip que sense ànim de menysprear, fa olor a tercera. Els visitants ens van donar totes les facilitats possibles per a anar-se cap a Ciutat amb un bon grapat de gols, però els locals van sortir al camp amb la pólvora mullada.
El guió pel que fa al partit anterior canvi totalment, ja que així com en el Port de Pollença van marca un gol en l’única ocasió del partit, en el d’ahir ens van fartar de crear ocasions, però els nostres jugadors no tenien el Sant de cara.
Per sort el quadre visitant va ser totalment inoperant quant a la creació, ja que el nostre porter Guillem va ser un espectador més, i solament va haver d’intervenir en una ocasió que no era summament perillosa.
I això que en el minut 32 de la primera part i a causa de l’expulsió d’Alex vam haver de jugar pràcticament tot el partit en inferioritat numèrica.
El gol va venir d’una gran assistència d’Albert (Tito) a Miki, el qual dribla al porter en la seva sortida i marca un gol de molt bella factura.
El que no aprenem de cap manera i ja van bastants anys, és ha tenir la boca tancada, ja sabem que en calent és difícil callar però el que no es pot tolerar és que un partit en el qual vam ser clarament superiors, estigués a punt de complicar-se ja que uns quants jugadors nostres van estar fregant l’expulsió, i no per un llanci del joc sinó simplement per no saber estar callat, no vaig a donar els seus noms ja que crec que ells tenen molt clar a qui em refereixo. Hem d’aprendre d’una vegada per sempre que per una ximpleria es pot perdre un partit que està més que controlat, i el que és pitjor deixem a l’equip amb un menys per al pròxim partit, i sabent que el pròxim rival és el Sp.de Campos no els podem donar aquest tipus de facilitats.
Vull destacar que pel motiu dalt esmentat el nostre President Toni Coll, va haver d’abandonar el camp en el descans ja que no sense raó va agafar un cabreig d’órdago, a causa de que alguns dels nostres jugadors no paraven d’increpar a l’àrbitre.
Per al pròxim partit amb el sempre difícil Sp.de Campos recuperarem alguns jugadors, que per un o un altre motiu no han pogut estar convocats en el partit d’avui, i el que tinc molt clar és que no es pot perdonar com avui i que tindrem que córrer i lluitar els noranta o els cent minuts que duri el partit, però us prometo que ja desig que arribi el diumenge que ve per a veure al meu equip en acció.
I vosaltres?


0 comentarios