PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

BORRATXERA DE GOLS EN EL MUNICIPAL DE SINEU

(Jornada 6ª del 07.10.07 / U.E.Lloret 5 – C.D.Sant Jordi 2)

Quan es veu la qualitat d’un equip és quan a pesar de les innombrables baixes amb les quals es trobava la plantilla, els que salten al terreny de joc resolen el partit de la manera que es va fer aquest diumenge.

Els nostres van sortir molt mentalizats de la importància dels tres punts i des del primer minut van posar cèrcol a la porteria visitant, amb velocitat, jugant el baló amb criteri, i intentant resoldre com més aviat millor. A l’arribar al minut 24 un Mario que va realitzar un partit de matrícula d’honor, recull el baló fora de l’àrea i llança un fort xut en paràbola en la qual el porter no pot fer gens per evitar un "golazo" pujant al marcador el 1-0 . Tan sol traient des del centre del camp, minut 25, Mario torna a recollir el baló al costat de la frontal, i aquesta vegada amb la seva cama esquerra torna a batre al porter visitant amb un gol de bandera.

La superioritat en el joc era visible i crec que per això va arribar la relaxació, ja que en una distracció al retrasar el baló, el davanter visitant ens guanya molt bé l’esquena, i en l’u contra un reduïx distàncies establint el 2-1 amb el qual s’arribaria al descans.

Els primers quinze minuts de la segona meitat van baixar molt pel que fa al vist en la primera i el nostre joc va baixar en intensitat, pel que el Sant Jordi va decidir avançar les seves línies per a intentar empatar un partit que teníem bé encaminat. Però en el minut 62 en una gran internada per banda esquerra arriben fins a la línia de corner i posen el baló en la nostra àrea, el qual és rematat a la perfecció, marcant el 2-2.

Havia temps encara i els nostres no ho van perdre, ja que van treure forces d’on segurament no les havia i van decidir anar a per el partit. Molt aviat es va obtenir la recompensa ja que set minuts després de l’empat, min.69 i en una jugada assajada, es llança un corner perquè Miki, que havia sortit feia pocs minuts marqués el 3-2 de manera magistral. En la següent jugada (min.70), un Amador molt batallador realitza una gran assistència a un Miki mig lesionat, que es va per velocitat i a l’entrar en l’àrea és derrocat per un defensor amb un penal clarísim. La pena màxima és llançada per Mario el qual aconsegueix batre al porter, posant un 4-2 més tranquilitzador, i el seu primer hattrick vestint la samarreta de la U.E.Lloret, i que era un just premi al gran partit que va realitzar.

Però encara quedava per arribar una de les millors jugades del partit, quan en el minut 88, Mario realitza una gran assistència a Miki, el qual s’interna amb velocitat i en lloc de xutar a porta cedeix el baló de taló a Martí el qual amb un tir fortísim, assoleix un gol per a emmarcar, fent saltar l’alegria en la graderia i en el camp, ja que era un just premi per a un jugador al que tots volem molt, i que és un exemple de serietat, lliurament, i encara que no tingui molts minuts, sempre està quan se li necessita.

Enhorabona a tots pel gran partit, per la victòria, pels gols, i enhorabona en particular a Martí, t’ho mereixes.

També volem donar la nostra enhorabona a Antoni Gelabert pel seu debut, pel seu bon partit i per aguantar els 90 minuts.