Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

COMIAT DEL MUNICIPAL DE SINEU AMB VICTÒRIA

Era el dia dels comiats, ja que si no hi ha cap contratemps excepcional va ser el nostre darrer partit lluny del nostre benvolgut “Comunale”, també acomiadàvem l’any, futbolísticament parlant, ja que fins a l’any que ve, no reprenem la Lliga. Així que crec que la millor manera de celebrar aquests dos comiats és amb una victòria, i encara que el partit no va ser per a llençar coets, l’important és que després de les tres derrotes consecutives tornàvem a assaborir el plaer de la victòria. I no és que comencés del millor ja que en el min.18 de la primera meitat els visitants executen un llançament de falta a escassos metres de la frontal, Martí en una gran intervenció assoleix desviar el baló, però cap dels nostres acudeix al rebutgi i un jugador del At.Paguera remata a plaer, establint un 0-1 molt preocupant.

El partit transcorria amb més pena que glòria i cap a presagiar que passaríem una tarda de moltíssim de fred i també de molt de sofriment, encara que 10 minuts després del gol (min.28) un contrari realitza una entrada a Juanjo, i l’àrbitre li ensenya el camí dels vestuaris amb vermella directa. Els visitants amb inferioritat numèrica i amb el marcador a favor es tanquen totalment en el seu camp, i només s’atreveixen a sortir en tímids contra-atacs, que ens van posar en seriosos apuros en alguna ocasió.

Va haver de ser a pilota parada, quan en el minut 43 un llançament de falta a escassos metres de la frontal, Miki d’un fort xut assoleix empatar el partit. Feia diverses jornades que el nostre màxim golejador no assolia perforar la meta rival, però ahir va destapar de nou la seva vena golejadora ja que un minut més tard (min.44), en un llançament de corner el baló ho recull Miki dintre de l’àrea i torna a batre el porter, pujant al marcador el 2-1 amb el qual finalitzava la primera meitat. La represa lluny de canviar pel que fa al vist en la primera meitat, va seguir igual, amb moltes imprecisions, perdent el control del baló ràpidament, amb poc joc per les bandes, i les línies poc compactes.

Encara que les ocasions van ser moltes el baló no volia entrar, fins que en el min.67 l’esfèric passa per davant de l’àrea petita, assoleix rematar-lo un molt oportú Miki, aconseguint el 3-1 i un maco “Hat-Trick”, per al nostre “Killer” de l’àrea. Ja en el temps de descompte (min.97), Tito realitza un bona assistència a Miki dintre de l’àrea, aquest es va dels seus marcadors, arriba fins a la línia de fons i realitza la passada de la mort perquè Bernabé marqui el 4-1 que seria ja definitiu.

A pesar de les nombroses ocasions de gol no va ser un partit brillant, però després d’anar perdent, poder remuntar el partit i guanyar-lo crec que va ser el més destacable, i el que feia falta per a poder treballar amb més tranquil·litat. Aquestes dues setmanes sense Lliga, ens vindran molt bé, per a agafar forces, adaptar-nos a la nova gespa del nou “Comunale Stadium”, i afrontar els nous partits del 2008 amb les piles carregades.

Des d’aquesta pàgina desitgem a tots unes molt Bones festes, un Pròsper Any Nou, i si pot ser que ens toqui la loteria de Nadal.

Felicitats a tots i Força U.E.Lloret.


0 comentarios