PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

VICTÒRIA JUSTA I MERESCUDA

Coincidint amb la diada de l’àngel, molts foren els aficionats que s’acostaren fins al camp de Sa Comuna per veure jugar a la U.E Lloret. Conscients de la gran espectació que havia generat el partit, els jugadors varen sebre donar la cara i lluitaren per aconseguir una clara victòria davant un fluix Son Roca. Els primers minuts de partit varen ser de descontrol total, tant pels dos equips com per l’àrbitre del partit, el qual expulsà de forma incomprensible al capità de l’equip, Miquel Coll.

A pesar que el Lloret es quedà amb un home menys just començat el partit, el Son Roca es va mostrar inoperant i no va crear gaire perill. De fet, gairebé al final de la primera part, el Lloret es va avançar desprès d’una bònica jugada que va acabar de forma magistral el nostre killer “Miki”. Així doncs, amb el resultat d’1-0 es va arribar al final de la primera part.

La segona part tornà començar com la primera amb un joc molt travat per part dels dos equips, i el Son Roca va aprofitar un mal rebuig del porter per empatar el partit. Les coses es tornaven a complicar, però ben aviat el Lloret es tornà avaçanar amb un gol d’en Juanjo. Aquest gol va donar tranquil·litat a l’equip, que va dominar l’encontre fins al final. El 3 a 1 definitiu fou obra d’en Mario mitjançant la transformació d’un clar penal.

Com ve sent habitual durant els darrers partits, el Lloret tornà a remontar i se’n va emportar el partit de forma clara, confirmant-se una dinàmica positiva de joc i resultats.

Diumenge que ve Binissalem, sens dubte, serà un gran partit i un bon moment per demostrar el vertader potencial de la U.E Lloret.