Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

FINAL DE LLIGA I PRIMER FITXATGE

Encara no han passat 24 hores del final de Lliga, i ja es pot anunciar el nostre primer fitxatge per a la pròxima temporada. I com està clar que un bon projecte ha de tenir un bon Director, hem començat per signar contracte amb el nostre nou entrenador, que també tindrà fitxa de jugador. Es tracta de Miki Arjona que aquesta temporada ja ha estat en el nostre equip com jugador en l’últim tram de Lliga.

Com jugador té una qualitat contrastada, que al veure-ho jugar fa fàcil el que sembla complicat. Ha jugat en categories molt superiors a la nostra ( 2ª Divisió B, amb el Motril de Granada. I a Tercera Divisió amb el FC.Vilafranca (Català), Jaen, Constància i Andratx entre altres).

Per a nosaltres és tot un luxe poder contar amb els seus coneixements futbolístics, i segur que si es pot confeccionar una plantilla competitiva, podem donar molta guerra la temporada que ve.Des d’aquesta Web, volem donar-li la benvinguda al nostre club, i desitjar-li molta sort en el nostre setè projecte.

No volem acomiadar aquest article sense donar les gràcies al que ha estat el nostre entrenador durant tres temporades ( Toni Florit ) i als quals han estat els seus ajudants durant la seva estada ( Amador Gacias, Walter Giménez, Xisco Prados, i Toni Ferriol ), ja que han estat unes grans temporades on hem gaudit de partits realment espectaculars, hem assaborit un ascens, hem estat a punt d’ascendir a 1ªRegional, i el que és més important, ens hem sentit orgullosos de passejar el nom de la U.E.Lloret pels camps de la Regional Mallorquina.

Per tot això moltes gràcies Mister i ajudants, i molta sort en els vostres nous projectes.


0 comentarios