Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

BREUS, NOTICIES Y COMENTARIS

ENS MUDEM A BLOGSPOT

A causa de les múltiples caigudes del servidor on està allotjada aquesta web (blogia), ens hem vist obligats a crear un altre blog, amb el servidor blogspot.

Últimament el servidor blogia, tenia molts problemes sobretot a la tarda-nit, fent-se de vegades impossible connectar amb la nostra web. Aquesta vegada hem triat un servidor el qual al pertànyer a Google, en principi sembla molt més fiable que l’anterior.

A partir d’avui aquest blog deixarà d’actualitzar-se i qualsevol modificació passarà a efectuar-se en la nova adreça.

Si vols seguir-nos a partir d’ara estarem a

UELLORET.BLOGSPOT.COM

Lamentant les molèsties que hàgim pogut ocasionar, ens acomiadem per a sempre d’aquest link.


DISSABTE 21.02, SOPAR DE SA RUA

RESULTAT PARTIT AJORNAT


PARTIT SUSPÈS

El partit de la jornada 19 (C.E.Sa Vileta - U.E.Lloret) del passat dissabte 24 va haver de ser suspès a causa del fort temporal de vent. Quan disposem de la informació oficial per a disputar aquest partit es publicarà a la major brevetat possible.


UN FITXATGE DE LUXE PER LA U.E.LLORET

Un llorità més vestirà els colors de la Unió Esportiva Lloret, es tracte d’en Vicenç Canyelles Amengual, jugador que va començar la temporada amb el Pla de Na Tesa (Preferent). Destacar que la passada temporada en Vicenç fou un dels màxims goletjadors del seu equip, el Ferriolense, equip que jugava a la divisió d’honor juvenil. Desde la U.E.Lloret, estam molt agraïts per la implicació mostrada pel jugador per venir a jugar a l’equip del seu poble. De ben segur que la seva incorporació servirà per ajudar a l’equip a remontar el vol i mirar cap endavant.

A més, cal donar les gràcies a nen Pau Pomar, qui va acceptar que se li donàs la baixa degut a la lesió que pateix i que li impedeix jugar. Desitjar-li una bona recuperació perque pugui tornar a jugar la pròxima temporada.


PLA D’ENTRENAMENT FESTES DE NADAL


QUATRE PARTITS A MARIO

S’informa que el Comitè de Competició ha decidit sancionar al jugador de la U.E.Lloret ( Mario Acedo ), amb 4 partits.

La sanció es desglosa de la següent manera:

* 1 partit de sanció per doble amonestació arbitral i consegüent expulsió.

* 3 partits de sanció per menyspreo notori àrbitre.

Dita sanció correspon a la jornada n.15 del passat diumenge 14.12.08 durant el partit Sta.María-U.E.Lloret.

AMADOR BAUÇÀ ENTREVISTAT A IB3

 El jugador de la U.E Lloret, Amador Bauçà, ha estat entrevistat per la televisió autonòmica, IB3, per fer un reportatge sobre la violència al futbol regional de Balears.

Cal recordar, que el nostre jugador fou víctima d’una brutal agressió durant la temporada passada.

El programa s’emeteix divendres 07.11 a partir de les 17’50 hores.


SANCIONS SI, IGUALTAT TAMBÉ

Fa un moment he vist publicat a la web de la FFIB, la sanció a un jugador de l’Atl. Albiceleste de 3ª regional per agredir a un àrbitre en el transcurs d’un partit ocasionant-li lesions.

El Comite de Competició ha decidit sancionar a l’agressor amb 4 anys durant els quals no podrà tornar a jugar. La sanció em sembla encertada, fins i tot si li haguessin caigut uns quants anys més també m’hagués semblat perfecta. El que ja no em sembla bé, és la gran diferència a l’hora de sancionar una agressió quan es produeix a un àrbitre o a un jugador.

Perquè quan l’agressió es produeix contra un jugador només li sancionen amb 1 any, i quan és un àrbitre li cauen quatre?.

Us imagineu si en el codi penal fos més barat agredir a un Administratiu d’una Empresa que fer el mateix amb el seu Director?.

Crec que el principi d’igualtat a l’hora de sancionar qualsevol acció deu estar per sobre de qualsevol legislació antiquada, i s’han de prendre les mesures necessàries per a esmenar un greu error partidista.

Si es vol eradicar la violència a l’esport no crec que sigui aquesta la millor forma d’assolir-ho. Cal ser molt durs en les sancions per agressió, però no ha d’haver-hi cap diferència entre agredir un àrbitre, un jugador, un delegat, un entrenador o l’encarregat de posar els banderins del camp.

Que consti que és una opinió molt particular del que subscriu aquest article, i que res ha de veure la U.E.Lloret.

Tolo F.


NOU FITXATGE DE LA U.E LLORET

Rafael Arjona Jiménez (18-12-1979), natural de Vilanova i la Geltrú, s’ha convertit amb nou jugador de la U.E Lloret.

Al llarg de la seva trajectòria esportiva ha jugat amb els següents equips:

E. Alondra (2ºRegional catalana ), Calafell (Regional preferent catalana), Sant Sadurni d’Anoia (1ºRegional catalana), Penya Jove Roquetes (2ºRegional catalana) i el Vista Alegre (1ºRegional catalana).

Benvingut a la U.E.Lloret i molta sort.


DIVENDRES 3 D’OCTUBRE SOPAR
DE FRIT I PORCELLA

Horari: 22:30 hores.

Lloc: Bar Es Pou

ESPERAM L’ASSISTÈNCIA DE TOTS ELS JUGADORS, COS TÈCNIC I DIRECTIUS.

ALTES I BAIXES U.E.LLORET
( TEMPORADA 2008-2009 )

El promès és deute, i tal com vam dir fa més d’un mes referent al tema, anunciant que no s’informaria fins que no es fessin oficials les altes i baixes per a evitar decepcions o notícies falses, ara si que podem informar, ja que aquesta tarda s’han tramitat les fitxes de la plantilla i cos tècnic per a la present temporada, pel que el capítol de fitxatges està tancat i ja és oficial.

Creiem que tant el cos tècnic com la directiva ha realitzat un gran treball durant aquest estiu, i s’ha aconseguit formar una plantilla que pel que s’ha vist en la pre-temporada i mancant només un partit per a començar la lliga pot ser molt competitiva quan el nou Mister ( Miki Arjona ) assoleixi conjuntarlos, qüestió de la qual estem més que segurs.

La mitjana d’edat s’ha reduït dels 24,77 de l’any anterior, fins als 23,89 d’aquesta temporada, pel que s’ha rebaixat bastant, sense perdre experiència en els llocs claus.

Han arribat alguns jugadors d’un gran nivell que juntament amb els juvenils que han aterrat podem preveure grans horabaixes de futbol en el nou "Comunale Stadium".

No volem tancar aquest article sense donar les gràcies a tots els jugadors o tècnics que han causat baixa, i per supòsat donem la benvinguda als nous, desitjant-los molta sort en el seu nou club.

Ara si vols veure totes les altes i baixes, prem la imatge inferior,

I força U.E.Lloret.

NOUS ASCENSOS A PRIMERA I SEGONA REGIONAL

A causa de la renúncia del C.D.Constància ’B’ de 1ª Regional de continuar competint en dita categoria, s’han produït dos ascensos en cadena en les competicions inferiors.

El Sp.Sant Marçal C.F. de 2ª Regional, que va finalitzar en la quarta posició la temporada 2007-2008, ha passat a ocupar la plaça del C.D.Constància ’B’, i en conseqüència per a ocupar la seva plaça a segona, s’ha ascendit al F.C.María de la Salut de 3ª Regional, el qual va finalitzar en la tercera posició del seu grup.

Així doncs aquest any han ascendit a segona regional sis equips de la tercera regional.

A tots ells els donem l’enhorabona pels ascensos aconseguits.TOTS ELS CAMPS DE 2ª REG. AMB GESPA ARTIFICIAL

Ens és molt grat comunicar-vos que durant aquesta temporada 2008-2009, el nostre equip no haurà de disputar cap partit en camp de terra.

Per a la present temporada només hi havia dos camps amb aquesta superfície però tant el Club At.Albiceleste que en la passada campanya jugava els seus partits en el camp de terra de Ca’n Pastilla, però que ara ho farà en el camp de Són Roca. Com el C.E.Sa Vileta que en lloc d’utilitzar el seu camp de terra, es desplaçarà fins al camp de Son Moix, el qual està situat al costat de l’Ono Estadi del RCD.Mallorca.

Així doncs aquesta temporada no trepitjarem la terra.FOTO DE SON MOIX
(Foto:FFIB)

LA U.E.LLORET COMENÇA A ESCALFAR MOTORS

Es recorda a tota la plantilla, cos tècnic i directiva que el pròxim dijous 31.07, comença la pre-temporada a les 20’30 hores, en el Poliesportiu de Sa Comuna.

Seria convenient dur els bañadores per si les mosques.

També es comunica que una vegada finalitzat el primer entrenament i per a anar obrint boca, hi haurà un sopar, on la porçella serà la gran protagonista.

Ànim i Força U.E.Lloret.

EL 07.09.08 COMENÇA L'ESPECTACLE

Fa molt pocs minuts que la FFIB ho ha penjat en la seva web, així que ja és oficial.

Per fi tenim el calendari de Lliga 2008-2009. Comencem en el nostre terreny el 07.09.08 enfront del C.D.Són Cladera, i finalitzarem la competició el 14.06.09 enfront del recién descendit de 1ª Regional C.E.Sa Vileta.

Si us interessa consultar el calendari podeu prémer la imatge inferior.


EQUIPS SEGONA REGIONAL TEMP. 2008-2009

Aquest matí ens han confirmat des de les oficines de la F.F.I.B., els equips que formaran el grup de la Segona Regional durant la present temporada 2008-2009.

Hem esperat unes setmanes fins a la seva confirmació, però ara que ja és oficial aquí estan els equips.


SOPAR FI TEMPORADA 2007-2008

Ahir a la nit es va celebrar a la plaça Jaume I de la nostra localitat el tradicional sopar de fi temporada, a el qual no va faltar el bon ambient i el bon menjar.

Prop de 200 persones ens varem reunir al voltant de les taules gaudint d’una bella vetllada que va començar amb la música de flabiol i tamborino interpretada per l’artista local Georgina, seguidament es va donar pas al vídeo on es resumia amb breus imatges la dura temporada.

Per a finalitzar el President de la U.E.Lloret D.Antoni Coll es va dirigir al nombrós públic amb unes breus paraules, donant pas després al Regidor d’Esports D.Joan Oliver, i l’acte va finalitzar amb les paraules del nostre Batle D.Arnau Mateu.

Sense res més, agraïm a tots els assistents la seva participació i esperem que la pròxima temporada es pugui repetir.

Gràcies a tots i força U.E.Lloret.


SOPAR FI TEMPORADA 2007-2008


NOVA WEB DEL FUTBOL REGIONAL

Fa molt pocs dies que circula per la xarxa una nova web, dedicada al futbol més humil i en definitiva al que més ens interessa, ja que hi ha pocs mitjans informatius que donin cobertura al nostre futbol regional, gairebé en exclusiva.

Per tal motiu volem donar la benvinguda i le nostra més sincera enhorabona a iniciatives com la qual us presentem.

Fa pocs minuts que acabo de parlar amb el seu administrador (Tomeu Celià), i la veig una persona molt il·lusionada en el seu nou projecte, per tal motiu des d’aquí li oferim el nostre suport en qualsevol cosa que sigui per al bé del futbol regional i la seva difusió.

La pàgina web en qüestió és: PARAULES A LA GESPA, i sincerament us la recomano, ja que poc a poc crec que es pot convertir en una web de referència.

Nosaltres de moment i per a col·laborar en aquestes grates iniciatives publiquem la notícia de forma provisional, i afegim un enllaç de forma permanent en l’apartat d’enllaços recomanats, que figura en el lateral dret.