PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

U.E.LLORET 3 - 1 C.F.POLLENÇA (1ªRegional)

El d’ahir fou sense cap dubte el millor partit de la pretemporada que ha realitzat enguany la UE Lloret. El millor, si no tenim en compte l’empanada de l’equip durant el primer quart, que va fer que als 30 segons de partit ja perdessin 0 a 1. Quan semblava que seria un passeig del Pollença, els nostres es posaren les piles i començaren poc a poc a fer-se amos i senyors del partit. D’aquest domini, arribaren els tres gols d’en Mario, qui tornà a demostrar el seu excel·lent estat de forma durant aquesta pretemporada. Així doncs, amb un fútbol vistós i un resultat de 3 a 1 favorable al Lloret, s’arribà al final de la primera part. La segona part va ser més disputada, amb un joc travat, fet que impossibilità que el marcador es tornàs a moure.

Si és lluita i es juga com ahir, de ben segur que aquest equip ens podrà donar moltes alegries al llarg d’aquesta temporada.

Recordar que diumenge que ve, ja comença’m la lliga dins ca nostra a les 18:00 davant el Son Cladera. Vos-hi espera’m a tots i a totes!!