Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

ALTES I BAIXES U.E.LLORET
( TEMPORADA 2008-2009 )

El promès és deute, i tal com vam dir fa més d’un mes referent al tema, anunciant que no s’informaria fins que no es fessin oficials les altes i baixes per a evitar decepcions o notícies falses, ara si que podem informar, ja que aquesta tarda s’han tramitat les fitxes de la plantilla i cos tècnic per a la present temporada, pel que el capítol de fitxatges està tancat i ja és oficial.

Creiem que tant el cos tècnic com la directiva ha realitzat un gran treball durant aquest estiu, i s’ha aconseguit formar una plantilla que pel que s’ha vist en la pre-temporada i mancant només un partit per a començar la lliga pot ser molt competitiva quan el nou Mister ( Miki Arjona ) assoleixi conjuntarlos, qüestió de la qual estem més que segurs.

La mitjana d’edat s’ha reduït dels 24,77 de l’any anterior, fins als 23,89 d’aquesta temporada, pel que s’ha rebaixat bastant, sense perdre experiència en els llocs claus.

Han arribat alguns jugadors d’un gran nivell que juntament amb els juvenils que han aterrat podem preveure grans horabaixes de futbol en el nou "Comunale Stadium".

No volem tancar aquest article sense donar les gràcies a tots els jugadors o tècnics que han causat baixa, i per supòsat donem la benvinguda als nous, desitjant-los molta sort en el seu nou club.

Ara si vols veure totes les altes i baixes, prem la imatge inferior,

I força U.E.Lloret.

0 comentarios