PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET FINALITZÀ LA PRETEMPORADA AMB UNA VICTÒRIA DAVANT EL PORT POLLENÇA

Port de Pollença F.C 3 - U.E.Lloret 4

El Lloret finalitzà la pretemporada amb un balanç final de 4 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Al llarg d’aquestes semanes hem vist un Lloret que ha anat de menys a més, i que sembla haver arribat a punt pel debut de lliga. Respecte al partit d’ahir, doncs es varen poder veure dues parts ben diferenciades, una primera part bastant “alocada” amb ocasions pels dos equips, que finalitzà amb el resultat de 3 a 2 a favor del Port Pollença. En canvi, la segona part fou una altra història, ja que el Lloret es va fer amo i senyor del partit i capgirà el marcador establint el definitiu 3 a 4. Els autors dels gols del Lloret foren: Bernabé, Rafel i Mario (2).

Vista la pretemporada, sembla que enguany es té una plantilla bastant compensada, i que a priori es disposa d’un equip bastant competitiu. A veure si enguany podem tenir una nova temporada plegada d’èxits i alegries. Molta sort i endavant U.E LLORET.