PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

GRAN PARTIT DEL LLORET QUE SUMA UN VALUÓS PUNT

El d’avui fou un d’aquells partits que fan afició, feia temps que l’equip no jugava a casa amb la intensitat que ho feren els nostres. L’equip va sortir al camp amb ganes de demostrar que hi ha potencial per estar molt més adalt del que estam ara mateix. El rival a priori era complicat, At. Albiceleste, un dels millors equips de la 2ªRegional, no obstant, el Lloret va realitzar una molt bona primera part superant per complet a l’equip rival. Aquesta superioritat es va plasmar al marcador, arribant al final de la primera part amb el resultat d’ 1 a 0 a favor dels lloritans, amb un golàs d’en Mario Acedo. El resultat amb que finalitzà la primera part, es pot considerar curt, tenint en compte les clares ocasions de que disposà el Lloret, llançant dues pilotes al travesser.

L’únic emperò al partit es va produir a l’inici de la segona part, on els jugadors sortiren empanats, fet que aprofità l’At. Albiceleste per capgirar el marcador establint 1 a 2. Desprès d’uns primers minuts de desconcert, el Lloret aconseguí refer-se i va tornar anar pel partit, de tal forma que als minuts finals, s’aconseguí la recompensa a l’esforç realitzat al marcà en Vicenç Canyelles un bon gol, que suposà l’empat a 2 definitiu.

De les darreres 5 jornades tan sols s’ha perdut un partit, motiu que ha servit a l’equip per recuperar la confiança i la motivació, que s’havia perdut jornades enrera. La semana que ve tornam a jugar a casa, de ben segur que si es manté el nivell mostrat avui, no haurà problemes pera conseguir els tres punts.