PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

UN PUNTET MÉS PEL LLORET I SEGUEIX SUMANT

Avui dia encara anar a jugar segons quins camps, és sinònim de tenir un àrbitratge condicionat per la pressió del públic, i avui n’ha estat un exemple. El Lloret va merèixer els tres punts, però l’àrbitre del partit ho va evitar amb decisions molt cassolanes, anulant un gol clar d’en Vicenç Canyelles i pitant un penal en contra més que dubtós. A més, es va inflar de treure targetes als nostres jugadors, fet que va condicionar molt a l’equip. Davant aquests condicionants, es pot donar per bo el punt que es va aconseguir dins el camp de la Victoria, on pocs equips havien puntuat aquesta temporada.

El partit va començar de cara pel Lloret, ja que al primer minut de joc, en Rafel Mojer, va marcar el 0 a 1. Ara bé, poc a poc, el conjunt local va començar a dominar i va aconseguir l’empat amb un gol de penal. Amb empat a un s’arribà al final de la primera meitat. La segona part, va estar marcada per la pressió del públic que va condicionar l’arbitratge, de tal manera, que el col·legiat anulà un gol claríssim al Lloret. Per contra, a les acaballes del partit, la Victòria marcà el 2 a 1 que semblava ser definitiu. Però just desprès arribà l’empat del Lloret, amb un bon gol d’en Pep Estrany, que permeté salvar un punt.

Amb aquest punt el Lloret manté una dinàmica ascendent, i l’equip va aconseguint la solidesa i l’esperit de lluita que va faltar durant part de la primera volta. Si es manté aquest nivell, de ben segur que l’equip realitzarà una molt bona segona volta.