PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

GRAN VICTÒRIA: MÉS QUE TRES PUNTS!

M.ANGEL COLL; Enguany moltes vegades s'ha criticat l'equip, però avui s'ha de reconèixer que s'ha lluitat al màxim i tothom ha donat el que podia i més. La motivació era màxima, ja que apart de ser un derbi, el Lloret necessitava més que mai els tres punts per evitar complicar-se la vida. D'aquesta manera, els nostres jugadors sortiren al camp motivadíssims, fet que va permetre veure la millor versió del Lloret.

La primera part fou bastant igualada, fins que a les acaballes de la primera meitat en Rafel Mojer va marcar un golàs per l'esquadra del porter del Llubí. Amb el marcador d'1 a 0 a favor pel conjunt llorità, s'arribà al descans. A l'inici de la segona part, el Lloret va passar literalment per damunt al Llubí, marcant-li amb pocs minuts tres gols de gran qualitat. Els autors dels gols foren en Mario Acedo per partida doble i en Rafel Mojer, que feia el seu segon gol al partit. Amb un contundent 4 a 0, el partit va quedar sentenciat, no obstant, tot i que el partit havia estat molt tranquil, els darrers minuts foren de tensió i com sol ser habitual el Lloret es va veure novament perjudicat amb dues expulsions, fruit d'aquesta inferioritat el Llubí, que també s'havia quedat amb un jugador menys, va retallar distàncies establint el definitiu 4 a 1.

Amb la intensitat i l'actitud d'ahir, quedà demostrat que amb la plantilla que hi ha es pot guayar a qualsevol equip, tan sols falta creurer-s'ho i ganes en cada partit. Ànims i a disfrutar!